Praktisk info - Svaneke Savværk

  • Svaneke
  • Fin inredning
  • Bra läge
  • Vackra semesterlägenheter
kort Svaneke

Adress
Svaneke Savværk
Storegade 39
3740 Svaneke

Telefon: +45 56 95 85 66
Telefax: +45 56 95 34 66
Mail: info@semester-bornholm.se

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har du semesterlägenheten till ditt förfogande från kl. 16:00. Läs eventuellt mer under punkten "Nyckelutlämning".

Avresetidspunkt
På avresedagen ber vi dig att vänligen lämna semesterlägenheten senast kl. 10:00, för att vi skall hinna göra lägenheten klar till nya gäster.

Ankomstdagar
Du kan ankomma och avresa valfri veckodag.

Baby-paket
Du kan hyra ett baby-paket som består av: Högstol, barnsäng, barnvagn (stark paraplyvagn med sufflett, där ryggstödet kan läggas helt ner), skötbädd och badkar. Vi ber dig vänligen att reservera baby-paketet i samband med din bokning.

Boka flera lägenheter samtidigt
Önskar du att beställa flera lägenheter samtidigt, skall du endast göra en vanlig beställning via internet – och samtidigt notera i kommentarfältet på beställingsformuläret, hur många lägenheter som du önskar. Så hanterar vi din beställning manuellt ut från dina önskemål.

Betalningsvillkår
Vi ber er vänligen betala en deposition på 25% av resans pris senast 10 dagar efter att ni har mottagit er bekräftelse från oss. Restbeloppet skall vara oss tillhanda senast 45 dagar före er ankomst. Om ni bokar så sent att det är mindre än 44 dagar till er ankomst, ber vi er att sätta in hela hyresbeloppet dagen efter att nu har mottagit bekräftelse från oss.

Buss till Svaneke Savværk
Om ni vill ta bussen till Svaneke Savværk finns en busshållplats 350 meter från Svaneke Savværk. Se linjekarta inklusive priser och rabattmöjligheter på www.bat.dk.

Cyklar
Du kan hyra cyklar hos:
Svaneke Vandrehjem
Reberbanevej 9
DK-3740 Svaneke
Tlf. +45 56 49 62 42

Grill
Tyvärr finns det ingen grill i lägenheterna. Du är dock alltid välkommen att ta med grill själv om du vill grilla. Tänk bara på att ta hänsyn till grannarna när du grillar.

Elbilar
Det är tyvärr inte tillåtet att ladda elbilar genom att dra strömkablar från semesterlägenheten, eftersom semesterbostadens elnät inte är dimensionerat för belastningen från elbilar. Om du har en elbil hänvisar vi dig i stället till laddning från de offentliga laddstolparna i Gudhjems hamn. 

Frysmöjligheter
Alla lägenheter har kylskåp med liten frysbox.

Handikappanpassning
Savværket har dessvärre inte några handikappanpassade lägenheter. Notera dessutom att det är trappor upp till lägenheterna för 6 personer. Kontakta oss vänligen på telefon  +45 56 95 85 66 för råd och vägledning om du har behov av ett semesterhus där det är möjligt att använda rullstol. 

Hundar
I några av lägenheterna på Svaneke Savværk är det tillåtet att medbringa hund/katt. Om du önskar medbringa din 4-benade vän, ber vi dig om att orientera oss om det redan vid din beställning. På grund av den extra rengöring som är nödvändig inför nästa gäst, kostar det dig SEK 538:- att ta din hund/katt med. Om du medbringar 3 eller flera hundar, är priset SEK 1 076:-. Priset gäller för hela er vistelse. Läs eventuell mer här: Hund/Katt till Bornholm

Hårtork
Det finns hårtorkar i alla lägenheterna på Svaneke Savværk.

Internet
Det är trådlös internetförbindelse i alla lägenheterna på Svaneke Savværk. Nätförbindelsen är baserad på fibernet, vilket ger en stark och stabil frekvens. Det kan dock ske olyckor, och därför garanterar vi inte för nätförbindelsen. Om den inte fungerar optimalt är det därför ingen grund för ekonomisk kompensation.

Nyckelutlämning
Vi orienterar dig om nyckelutlämningsplats i din beställningsbekräftelse.

Parkeringsplats
Du kan parkera gratis precis utanför Svaneke Savværk.

Rengöring
Semester skall vara semester! Därför sörjer vi för att rengöra er lägenhet ved ankomst/avresa - så är ni alltid säker på att lägenheten är ordentligt rengjord vid er ankomst, och att ni inte behöver tänka på att göra rent vid er avresa. När ni beställer via oss är rengöring alltid inkluderad i priset. Vid er avresa ber vi er endast att sörja för att avfall är lagt i soporna, och att köksredskap och porslin är rengjort.

Strykjärn
Du kan låna strykjärn och strykbräd på Svaneke Savværk.

Täcken/sänglinne
Det finns täcken och kuddar i lägenheten. Sängkläder och handdukar är därför det enda du måste ta med själv. Alternativt kan du hyra ett linnepaket, bestående av lakan, kuddar och påslakan samt en stor och en liten handduk, för SEK 258:- per person. Kom ihåg att förbeställa om du vill hyra sängkläder/handdukar.

Tvättmaskin och torktumlare
Semesterlägenheterne har tvättmaskin med torktumlare som du kan låna utan kostnad.

Boka din semester nu
Ring till oss på +45 56 95 85 66 eller beställ er semester vid at knappa in ert önskade ankomstdatum i beställningsrutan överst på denna sida.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.