Praktisk info - Svaneke Savværk

  • Svaneke
  • Nya semesterlägenheter (2018)
  • Fin inredning
  • Bra läge
kort Svaneke

Adress
Svaneke Savværk
Storegade 39
3740 Svaneke

Telefon: +45 56 95 85 66
Telefax: +45 56 95 34 66
Mail: info@semester-bornholm.se

Avresetidspunkt
På avresedagen ber vi dig att vänligen lämna semesterlägenheten senast kl. 10:00, för att vi skall hinna göra lägenheten klar till nya gäster.

Ankomstdagar
Du kan ankomma och avresa valfri veckodag.

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har du semesterlägenheten till ditt förfogande från kl. 15:00.

Babyutrustningspaket
Du kan gratis låna en babypacke bestående av: barnstol, barnsäng, paraplysulky (kraftig sulky med kaleche som kan klappas ner till liggställning), skötbädd och babybadkar. Vi ber dig att vänligen reservera babypacken i förbindelse med din beställning av vistelsen.

Beställa flera lägenheter samtidigt
Önskar du att beställa flera lägenheter samtidigt, skall du endast göra en vanlig beställning via internet – och samtidigt notera i kommentarfältet på beställingsformuläret, hur många lägenheter som du önskar. Så hanterar vi din beställning manuellt ut från dina önskemål.

Betalningsvillkår
Vi ber er vänligen betala en deposition på 25% av resans pris senast 10 dagar efter att ni har mottagit er bekräftelse från oss. Restbeloppet skall vara oss tillhanda senast 45 dagar före er ankomst. Om ni bokar så sent att det är mindre än 44 dagar till er ankomst, ber vi er att sätta in hela hyresbeloppet dagen efter att nu har mottagit bekräftelse från oss.

Buss
Om du vill åka buss Svaneke Savværk från linje 3. Bussen startar omedelbart vid färjan i Rønne och har hållplats på torget i Svaneke (400 meter från Svaneke Savværk). Når du skall tillbaka till Rønne, skall du med linje 5. Busstidtabell och översikt över busslinjerna finner du här: www.bat.dk.

Cyklar
Du kan hyra cyklar hos:
Svaneke Vandrehjem
Reberbanevej 9
DK-3740 Svaneke
Tlf. +45 56 49 62 42

Täcken och kuddar
Det finns täcken och kuddar i lägenheterna. Sängkläder och handdukar ber vi dig vänligen om at själv ta med. Alternativt kan du hyra det för 125 SEK för sängkläder och 42 SEK för handdukar. Glöm inta att boka i förväg om du önskar hyra sängkläder/handdukar.

Frysmöjligheter
Alla lägenheter har kylskåp med liten frysbox.

Handikappanpassning
Savværket har dessvärre inte några handikappanpassade lägenheter. Notera dessutom att det är trappor upp till lägenheterna för 6 personer.

Hundar
I några av lägenheterna på Svaneke Savværk är det tillåtet att medbringa hund/katt. Om du önskar medbringa din 4-benade vän, ber vi dig om att orientera oss om det redan vid din beställning. På grund av den extra rengöring som är nödvändig inför nästa gäst, kostar det dig 347 SEK att ta din hund/katt med. Om du medbringar 3 eller flera hundar, är priset 694 SEK. Priset gäller för hela er vistelse. 

Internet
Det är trådlös internetförbindelse i alla lägenheterna på Svaneke Savværk. Nätförbindelsen är baserad på fibernet, vilket ger en stark och stabil frekvens. Det kan dock ske olyckor, och därför garanterar vi inte för nätförbindelsen. Om den inte fungerar optimalt är det därför ingen grund för ekonomisk kompensation.

Nyckelutlämning
Vi orienterar dig om nyckelutlämningsplats i din beställningsbekräftelse.

Parkeringsplats
Du kan parkera gratis precis utanför Svaneke Savværk.

Rengöring
Semester skall vara semester! Därför sörjer vi för att rengöra er lägenhet ved ankomst/avresa - så är ni alltid säker på att lägenheten är ordentligt rengjord vid er ankomst, och att ni inte behöver tänka på att göra rent vid er avresa. När ni beställer via oss är rengöring alltid inkluderad i priset. Vid er avresa ber vi er endast att sörja för att avfall är lagt i soporna, och att köksredskap och porslin är rengjort.

Tvättstuga
Om ni har behov att tvätta under din semester har ni möjlighet att låna tvättmaskin gratis på grann-semesterboendet Bryggergården, som ligger 20 meter från Svaneke Savværk.

Beställ er semester nu
Ring till oss på +45 56 95 85 66 eller beställ er semester vid at knappa in ert önskade ankomstdatum i beställningsrutan överst på denna sida.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.