Praktisk info - Feddet - Sommarhus på Balka för 14 personer

  • Unik resort
  • Nära Balka Strand
  • Omgiven av natur
  • Jaktstuga Atmosfär
  • Rum för hela familjen
  • Stor privat tomt
kort Balka

Praktiske informationer om Feddet

Feddet
Sdr. Landevej 58
3730 Nexø

Telefon-bokning: +45 56 95 85 66
E-post: info@semester-bornholm.se 

Ankomsttid
Du kan komma in i semesterlägenheten från kl. 16.00 på ankomstdagen. Läs eventuellt mer under punkten "Nyckelutlämning".

Avresetid
På avresedagen ber vi dig vänligast att lämna semesterlägenheten senast kl. 10.00, så att den hinner bli städad åt efterföljande gäster.

Ankomstdag
Som utgångspunkt kan du fritt välja ankomst- och avresedag, eftersom du inte behöver boka hela veckor. Du kan därmed också välja en minisemester på t.ex. 3-4 övernattningar. Det ger dig möjlighet att sätta ihop semestern helt utifrån dina egna önskemål, och välja att resa på dagarna då färjebiljetterna är billigast. Det är vanligen måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.

Baby-paket
Du kan hyra ett baby-paket som består av: Högstol, barnsäng, barnvagn (stark paraplyvagn med sufflett, där ryggstödet kan läggas helt ner), skötbädd och badkar. Vi ber dig vänligen att reservera baby-paketet i samband med din bokning.

Betalningsvillkor
Vi ber dig vänligast att betala in en deposition på 25 % av resans pris senast 10 dagar efter att du har mottagit vår bekräftelse på din beställning. Resterande belopp ska betalas in senast 45 dagar innan din ankomst. Om du gör din beställning mindre än 45 dagar innan din ankomst ber vi dig att betala dagen efter att du har mottagit vår bekräftelse på din beställning.  

Buss till Balka - "Feddet" 
Busshållplatsen ligger cirka 400 meter från sommarhuset. Tidtabeller för bussarna samt översiktkarta över samtliga bussnät på Bornholm hittar du här: www.bat.dk

Disktrasor, toalettpapper med mera
Vid din ankomst finns en disktrasa, diskhandduk och toalettpapper för de första dagarna i ditt sommarhus. Om du har behov av mer behöver du själv se till att ta med/köpa detta. 

Energiförbrukning
Strömförbrukning ingår i din hyra utan kostnad.

Frysmöjligheter
Det finns en stor frys som rymmer 300 liter i sommarhuset

Grill
Det finns en tillgänglig grill på Feddet, som du fritt kan utnyttja. Var bara uppmärksam på att du själv måste rengöra grillen efter användning.

Handikappförhållanden
Feddet är tyvärr inte handikappvänligt på grund av trappsteg i huset. Kontakta oss vänligen på telefon +45 56 95 85 66 för råd och vägledning om du har behov av ett semesterhus där du kan använda rullstol.

Hund
Det är tillåtet att ta med en hund till Feddet. Om du tar med din fyrbenta vän ber vi dig att informera oss om det i samband med din bokning av sommarhuset. På grund av den extra rengöring som kommer att krävas kostar det SEK 538:- att ta med din hund. Det är lätt för dig att ta med din hund till Bornholm – också om du reser via Sverige. Du behöver bara komma ihåg att uppfylla den svenska tullmyndighetens krav. Normalt är reglerna för införsel av djur till Sverige restriktiva. Dock är reglerna mycket enkla när du ”endast” är på genomresa till Bornholm. Läs eventuellt mer här: Hund/katt til Bornholm.

Inköp
Dagli’ Brugsen i Snogebæk är närmaste dagligvarubutik (cirka 2 kilometer från Feddet). I Nexø, som ligger cirka 3 kilometer från sommarhuset, hittar du ett stort utbud av butiker – bland annat Kvickly, Coop 365, Netto och Lidl.

Internet
Det finns en gratis trådlös internetuppkoppling på "Feddet". Signalstyrkan kan påverkas av antalet användare. Om du ska använda internetuppkopplingen i arbetssyfte rekommenderar vi därför att du tar med eget mobilt bredband. Om nätet inte fungerar optimalt är detta inte någon anledning till ekonomisk kompensation. Koden till internet hittar du i din semesterlägenhet.

Köksutrustning
"Feddet" har et fin och välutrustad kök. Du behöver därför inte ta med någon köksutrustning

Nyckelutlämning
När vi skickar dig bekräftelsen på din bokning informerar vi dig också om när du får nyckeln till din semesterlägenhet. Det fungerar smidigt, och det är inget problem om du kommer sent på kvällen.

Parkeringsplats
Det finns gratis parkering precis vid "Feddet".

Rengöring
På semestern ska man ta det lugnt! Därför ser vi till att rengöra din lägenhet vid ankomst och avresa, så att du alltid är säker på att lägenheten är ordentligt städad vid din ankomst, och du själv slipper att göra rent innan din avresa. När du beställer via oss är rengöringen alltid inkluderad i priset. Du ska därför inte betala extra för rengöringen. Vid din avresa ber vi dig därför endast att se till att möblerna står på plats, att disken är rengjord och att eventuellt avfall har lämnats i områdets miljöstation.

Rökning
Rökning är inte tillåten inomhus på "Feddet".

Täcken/sängkläder
Det finns täcken och huvudkuddar i lägenheten. Sängkläder och handdukar är därför det enda du själv behöver ta med. Alternativt kan du hyra ett paket bestående av lakan, örngott och påslakan samt en stor och en liten handduk för SEK 258:- per person. Kom gärna ihåg att förbeställa på +45 56 95 85 66, om du vill hyra sängkläder/handdukar. 

Tvättmaskin
Ja, det finns en tvättmaskin på Feddet som du gratis kan använda dig av.  

Boka din semester nu
Boka din semester på "Feddet" genom att ange ditt önskade ankomstdatum i beställningsrutan högst upp på sidan – eller ring till oss nu på +45 56 95 85 66, så ger vi dig bra tips inför härliga semesterdagar på Bornholm.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. 

Måndag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lördag - Söndag: Tillgång till jourtelefon
Vi svarar på telefonen under öppettiderna, men om du har akut behov av hjälp kan du alltid nå vår jourtelefon.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.