Praktisk info - Casa Blanca Semesterlägenheter - Gudhjem

  • Trevliga semesterlägenheter
  • Bra läge
  • Gudhjem
  • Swimmingpool
  • Fantastisk havsutsikt
kort Gudhjem

Praktiske informationer om Casa Blanca

Adress
Casa Blanca
Kirkevej 10
3760 Gudhjem

Telefon-bokning: +45 56 95 85 66
E-post: info@semester-bornholm.se 

Ankomsttid
Du kan komma in i semesterlägenheten från kl. 15.00 på ankomstdagen. Läs eventuellt mer under punkten "Nyckelutlämning".

Avresetid
På avresedagen ber vi dig vänligast att lämna semesterlägenheten senast kl. 10.00, så att den hinner bli städad åt efterföljande gäster.

Ankomstdag
Som utgångspunkt kan du fritt välja ankomstdag under veckan. Under vissa perioder kan det av hänsyn till övriga bokningar på Casa Blanca dock vara begränsade val gällande ankomstdag. Du behöver som utgångspunkt inte heller hyra hela veckor. Det ger dig möjlighet att planera semestern helt utifrån dina egna önskemål, och du kan även välja att resa på de dagar då färjebiljetterna är som billigast. Det är i regel måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.

Baby-paket
Du kan hyra ett baby-paket som består av: Högstol, barnsäng, barnvagn (stark paraplyvagn med sufflett, där ryggstödet kan läggas helt ner), skötbädd och badkar. Vi ber dig vänligen att reservera baby-paketet i samband med din bokning.

Boka flera lägenheter
Om du vill boka två eller tre lägenheter på en gång behöver du bara göra en vanlig bokning av en lägenhet via internet, och notera i kommentarsfältet i bokningsformuläret att du vill boka två eller tre lägenheter. Så hanterar vi din bokning manuellt.

Betalningsvillkor
Vi ber er vänligen betala en deposition på 25 % av resans pris senast 10 dagar efter att ni har mottagit er bekräftelse från oss. Restbeloppet skall vara oss tillhanda senast 45 dagar före er ankomst. Om ni bokar så sent att det är mindre än 44 dagar till er ankomst, ber vi er att sätta in hela hyresbeloppet dagen efter att nu har mottagit bekräftelse från oss.

Buss til Casa Blanca 
Bushållplatsen ligger cirka 300 meter från Casa Blanca. Tidtabellen för bussarna samt översiktkarta över samtliga busslinjer på Bornholm hittar du här:www.bat.dk

Elbilar
Det är tyvärr inte tillåtet att ladda elbilar genom att dra strömkablar från semesterlägenheten, eftersom semesterbostadens elnät inte är dimensionerat för belastningen från elbilar. Om du har en elbil hänvisar vi dig i stället till laddning från de offentliga laddstolparna i Gudhjems hamn. 

El och vatten
El och vatten ingår i ditt hyrespris.

Frysmöjligheter
Alla lägenheter i Casa Blanca har kylskåp med liten frysbox.

Grill
Det är tillåtet att grilla på terrasserna samt balkongerna med en elgrill. Alla lägenheter ägs av individuella privatpersoner, och vissa av dem har grill i sina semesterbostäder, medan andra valt att inte ha det. Vi kan därför inte garantera att det finns en grill i din semesterlägenhet – men om det inte finns är du alltid välkommen att själv ta med en grill om du vill grilla. Kom bara ihåg att ta hänsyn till grannarna när du grillar. Var uppmärksam på att du själv behöver rengöra grillen efter användning.

Hundar
Det är tyvärr inte möjligt att ta med hund eller annat husdjur til Casa Blanca. Reser du med hund eller annat husdjur kan du kika på denna sida för att få inspiration till var du kan bo i stället.

Inköp
Det är 100 meter till SPAR och 500 meter till Dagli' Brugsen.

Internet
Der är gratis internet i alla semesterlägenheterna på Casa Blanca.

Nyckelutlämning
När vi skickar din bekräftelse informerar vi dig också om hur du får nyckeln till din semesterlägenhet. Det är en enkel process - och det är inga problem om du anländer sent på natten.

Parkeringsplats
Det finns många parkeringsplatser runt Casa Blanca. De närmsta ligger endast 10 meter bort.

Städning
Semester ska vara semester! Därför ansvarar vi för att städa din semesterlägenhet före din ankomst och efter er avresa - så kan du alltid vara säker på att semesterlägenheten är ordentligt städad när du kommer och slipper besväret med att städa före hemresan. Betalningen för städningen ingår i priset - du behöver alltså inte betala extra för städningen. Allt du behöver göra vid avresan är att slänga ev. sopor samt diska. 

Swimmingpool
Som gäst på Casa Blanca kan du gratis använda den härliga swimmingpoolen, som är uppdelad i en vuxenpool och en barnpool med grundare vatten. Klorinhalten och filtren i swimmingpoolen ser till att eventuella bakterier och virus avlägsnas så att du och din familj tryggt kan bada i poolen under er vistelse. Vi förväntar oss att poolen är öppen från 15 maj till 15 september, men eftersom vi följer lagen och myndigheternas rekommendationer kan det förekomma ändringar. Vi hoppas på din förståelse för detta.

Täcken/sänglinne
Det finns täcken och kuddar i lägenheten. Sängkläder och handdukar är därför det enda du måste ta med själv. Alternativt kan du hyra ett linnepaket, bestående av lakan, kuddar och påslakan samt en stor och en liten handduk, för SEK 258:- per person. Kom ihåg att förbeställa om du vill hyra sängkläder/handdukar.

Tvättmaskin
Det finns tvättstuga på Casa Blanca med tillgång till tvättmaskin och torktumlare.

Tehanddukar, toalettpapper och mer
Vid din ankomst finns en tehandduk, disktrasa och uppstart av toalettpapper och kökshandduk i din semesterlägenhet. Om du behöver ytterligare, måste du se till att ta med / köpa det själv.

Boka din semester nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 85 66 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.