Lägenhet 11 - Casa Blanca Semesterlägenheter - Gudhjem

  • Trevliga semesterlägenheter
  • Bra läge
  • Gudhjem
  • Swimmingpool
  • Fantastisk havsutsikt
kort Gudhjem

Casa Blanca 11 - Semesterlägenhet för 2-4 personer – Havsutsikt

Semesterlägenhet 11 i Casa Blanca är en ljus gavellägenhet på 58 m2 som ligger på andra våningen. Lägenheten, som har plats för 2-4 personer, består av ett stort vardagsrum med TV och bäddsoffa (2 sovplatser) i öppen förbindelse med entré, matplats och kök. Dessutom finns tillgång till en balkong med havsutsikt. Köket är välutrustat och innehåller bland annat kaffebryggare, vattenkokare, keramisk spishäll, ugn, toalett och golvvärme. I motsatt ände finns ett separat sovrum med dubbelsäng och utgång till en solig balkong. Dessutom har du tillgång till ett trevligt gemensamt område med swimmingpool. Notera: Vatten-, el- och värmeförbrukning samt städning vid ankomst/avresa är inkluderad i priset.

Casa Blanca 11 - Övertäckt balkong med havsutsikt

Casa Blanca 11 - Övertäckt balkong med havsutsikt

Casa Blanca 11 - Vardagsrum/allrum med utgång till balkong

Casa Blanca 11 - Vardagsrum/allrum med utgång till balkong

Casa Blanca 11 - Solig balkong vid sovrummet med utsikt över gemensamt område

Casa Blanca 11 - Solig balkong vid sovrummet med utsikt över gemensamt område

Casa Blanca 11 - Sovrum med dubbelsäng

Casa Blanca 11 - Sovrum med dubbelsäng

Klicka för pris och lediga perioder

Casa Blanca: Lägenhet 11 - Havsutsikt - 2-4 pers - 58 m2
När vill du resa
Casa Blanca 11 -  Kök

Casa Blanca 11 - Kök

Casa Blanca 11 - Gemensamt område med swimmingpooler

Casa Blanca 11 - Gemensamt område med swimmingpooler

Casa Blanca 11 - Planritning - Ej skalenlig

Casa Blanca 11 - Planritning - Ej skalenlig

Casa Blanca 11 - Badrum med duschkabin

Casa Blanca 11 - Badrum med duschkabin

Casa Blanca 11 - Information

* Lägenhetsstorlek: 58 m2
* Läge: andra våningen (gavellägenhet).
* Antal sovrum: 1 sovrum med dubbelsäng. Dessutom finns en bäddsoffa med 2 sovplatser i vardagsrummet.
* Antal badrum: 1 badrum med duschkabin, toalett och golvvärme.
* Balkong: Ja, det finns tillgång till balkong med havsutsikt.
* Vitvaror: Keramisk spishäll, ugn, diskmaskin samt kylskåp med frysbox.Under perioden 3 juli till 14 augusti är lördag ankomst-/avresedag. Under övriga perioder kan du som utgångspunkt fritt välja ankomstdag under veckan. Under några perioder kan det av hänsyn till övriga bokningar på Casa Blanca dock vara begränsningar gällande val av ankomstdag. Du behöver som utgångspunkt inte heller hyra under hela veckor. Det ger dig möjlighet att planera semestern helt utifrån dina egna önskemål, och du kan välja att resa under de dagar då färjebiljetterna är som billigast. De billigaste dagarna är i regel måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar. 
* Strykbräda och strykjärn: Ja.
* Tvättmöjligheter: Ja, som gäst på Casa Blanca har du gratis tillgång till gemensam tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.
* Internet: Ja, Casa Blanca har gratis trådlöst internet.
* Avstånd till havet: 300 meter (200 meter till hamnen).
* Avstånd till centrum i Gudhjem: 50 meter.
* Husdjur: Det är tyvärr inte möjligt att ta med husdjur till denna lägenhet.
* Rökning: Lägenheten är rökfri.
* Ankomstdag: Under perioden 3 juli till 14 augusti är lördag ankomst-/avresedag. Under övriga perioder kan du som utgångspunkt fritt välja ankomstdag under veckan. Under några perioder kan det av hänsyn till övriga bokningar på Casa Blanca dock vara begränsningar gällande val av ankomstdag. Du behöver som utgångspunkt inte heller hyra under hela veckor. Det ger dig möjlighet att planera semestern helt utifrån dina egna önskemål, och du kan välja att resa under de dagar då färjebiljetterna är som billigast. De billigaste dagarna är i regel måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.
* Ankomst- och avresetidpunkt: Du får tillträde till semesterbostaden från klockan 15.00 på ankomstdagen. På avresedagen ber vi dig att lämna semesterlägenheten senast klockan 10.00, så att vi kan hinna städa den innan nya gäster anländer. 
* Städning samt vatten- och elförbrukning: Såväl städning vid ankomst och avresa samt vatten- och elförbrukning är inkluderad i hyrespriset.

Vill du se de övriga lägenheterna på Casa Blanca?
Klicka här om du vill se de övriga lägenheterna på Casa Blanca.

Vill du veta mer om området kring Casa Blanca?
Klicka här om du vill läsa mer om området kring Casa Blanca.

Boka din semester nu
Du kan se priser genom att klicka på prislistan. Du kan också efterfråga priser inklusive färjeöverfart – samt se lediga perioder – genom att använda bokningsformuläret överst på sidan. Välj ”Lägenhet 11” i listan och ange din önskade ankomst- och avresedag. Du är också alltid mycket välkommen att ringa till oss alla veckans dagar: +45 56 95 85 66 – så kan du få bra tips inför en härlig semester.  

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.