Praktisk info - Griffen Spahotel

  • Bra havsutsikt
  • Designad av Pernille Bülow
  • Ett av Nordens bästa spaanläggningar
  • Nära stranden
  • Flotta rum
  • Eftertraktat restaurant
kort Rønne

Griffen Spahotel - Praktisk info

Adress
Griffen Spahotel
Ndr. Kystvej 34
3700 Rønne
Telefon-reception: +45 56 90 44 44
Telefon-bokning: +45 56 95 85 66

Ankomsttid - När får du tillträde till rummet?
Du har tillgång till ditt rum från kl. 15:00 på ankomstdagen. Om du önskar checka in vid någon annan tidpunkt kan du kontakta receptionen på telefon +45 56 90 44 44.

Avresetid - När behöver du lämna rummet?
På avresedagen ber vi dig vänligen att lämna rummet kl. 11:00, så att vi har möjlighet att städa det till kommande gäster. Om du reser hem på en söndag under perioden 1 oktober till 1 mars kan du utan tilläggskostnad stanna kvar på rummet fram till klockan 16:00. Därmed kan du få nästan en hel extra semesterdag gratis.

Barn (0-3 år)
Reser du med barn i åldern 0-3 år till Griffen Spahotel kostar det 500:- per vistelse. Kudde och täcke finns inte i barnsängen, utan det ombeds du ta med själv. Det är endast möjligt att ta med ett barn per dubbelsäng. Reser du med barn (0-3 år) ombeds du uppge det i kommentarsfältet vid bokning, eller ringa på +45 56 90 44 44

Betalningsvillkor
Vi ber er vänligen betala en deposition på 25 % av resans pris senast 10 dagar efter att ni har mottagit er bekräftelse från oss. Restbeloppet skall vara oss tillhanda senast 45 dagar innan er ankomst. Om ni bokar så sent att det är mindre än 44 dagar kvar till er ankomst, ber vi er att sätta in hela beloppet dagen efter att ni har mottagit en bekräftelse från oss.

Buss til Griffen Spahotel
Bushållplatsen ligger cirka 550 meter från Griffen Spahotel. Tidtabellen för bussarna samt översiktkarta över samtliga busslinjer på Bornholm hittar du här:www.bat.dk

Elbilar
Griffen Spahotel har självklart laddstationer till elbilar.  

Frukost
En av Bornholms bästa frukostbufféer med främst ekologiska produkter står till ditt förfogande mellan kl. 06.30 och kl. 10.30. Frukosten är inkluderad i rumspriset.

Hiss
Man kan nå såväl rum som spaområdet med hiss.

Handikappanpassade rum
Griffen Spahotel har rum som är särskilt anpassade till personer med rullstol. Griffen Spahotel har hiss mellan spaområdet, restaurangen och rummen, så att du smidigt kan ta dig fram och tillbaka. Vi ber dig informera oss i samband med din bokning om du tar med dig en rullstol.

Hundar
Det är tyvärr inte möjligt att ta med hund eller annat husdjur till Griffen Spahotel. Reser du med hund eller annat husdjur kan du kika på denna sida för att få inspiration till var du kan bo i stället.

Hårtork och övrig utrustning
Det finns hårtork och vattenkokare på alla rum på Griffen Spahotel.

Internet
Det finns gratis trådlöst internet på alla rum. Mottagningen kan variera beroende på antalet användare. Om internet ska användas till arbete rekommenderar vi att man tar med eget mobilt bredband. Dvs. om nätet inte fungerar optimalt är det inte skäl till någon ekonomisk kompensation.

Kylskåp
Alla rum på Griffen Spahotel är utrustade med ett litet kylskåp.

Frukost
Griffen Spahotels stora frukostbuffé, med huvudsakligen ekologiska produkter, är inkluderad i ditt paketpris. Frukostbuffén är självklart coronasäker.

Nyckelutlämning
Nyckelutlämningen sker i receptionen på Griffen Spahotel. Receptionen är bemannad hela dygnet runt, men om du tänker ankomma efter klockan 20:00 ber vi dig informera oss om det i förväg: maila till book@bornholmhotels.dk eller ring +45 56 90 44 44.

Parkeringsplats
Du kan parkera gratis precis vid Griffen Spahotel. Hotellet har två stora parkeringsplatser på var sida av huvudingången. Det finns även laddstationer till elbilar på parkeringsplatsen.

Restaurang
Griffen Spahotel hälsar dig välkommen till hotellets restaurang, som har fantastisk havsutsikt – oavsett om du väljer att sitta inomhus eller på den fina terrassen. Restaurangen är mycket uppskattad av såväl bornholmare som turister. Vi rekommenderar därför att du bokar bord genom att vända dig till receptionen när du checkar in. Du kan självklart också maila book@bornholmhotels.dk eller ringa: +45 56 90 44 44.

Rökfritt hotell
Notera att Griffen Spahotel är ett rökfritt hotell. Det är därmed inte tillåtet att röka inomhus, på hotellets terrasser/balkonger eller i restaurangområdena utomhus.

Spaområdet
Som övernattande gäst på Griffen Spahotel har du gratis tillgång till det stora spa- och wellnessområdet. På ditt rum finns badtofflor och badrock. Du behöver därför bara komma ihåg att ta med dina egna badkläder. Spa- och wellnessområdet har en åldersgräns på 16 år, och det är tyvärr inte möjligt att få dispens från denna åldersgräns.  

Kom ihåg att beställa spatid
Som övernattande gäst på hotellet kandu enkelt boka dina spatider genom att hänvända dig till receptionen, där de står redo att att hjälpa dig. Det finns ingen begänsning av antalet gånger du kan utnyttja spaet under ditt uppehälle. Du kan också boka en tid genom att kontakta receptionen på +45 56 90 44 44 eller book@bornholmhotels.dk. Din spatid är giltig i 3 timmar, så du har mycket tid på dig att slappna av och njuta av alla faciliteterna

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 85 66 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Klicka för pris och lediga perioder

Bostadtyp

När vill du resa

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. 

Måndag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lördag - Söndag: Tillgång till jourtelefon
Vi svarar på telefonen under öppettiderna, men om du har akut behov av hjälp kan du alltid nå vår jourtelefon.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.