Spa og Wellness - Griffen Spahotel

  • Bra havsutsikt
  • Designad av Pernille Bülow
  • Ett av Nordens bästa spaanläggningar
  • Nära stranden
  • Flotta rum
  • Eftertraktat restaurant
kort Rønne

Njut av ett av Nordens finaste spa- och wellnessområden

Det finns en värld  där tiden står stilla. Där mobiltelefonen inte ringer. Där Facebook inte finns. Spaet på Griffen Spahotel. I det 1000 kvadratmeter inomhus- och utomhusspaet, tas wellness och avkoppling till en ny nivå. Bad, olika bastur och bassänger erbjuder en värld av avkoppling och välbefinnande, designat att ge din kropp den ultimata avkopplingen och förbereda ditt välbefinnande. Du kan bland annat se fram emot:

Den finske træsauna giver dig tør og kraftig varme

Den finske træsauna giver dig tør og kraftig varme

Infrarød sauna varmer omgivelserne i stedet for luften

Infrarød sauna varmer omgivelserne i stedet for luften

Ångbad
Ett varmt ångbad främjar blodcirkulationen, lindrar smärtor och minskar inflammatoriska tillstånd. Medan ångan stiger skiftar ljuset i bastun långsamt, och liknar en soluppgång med gyllene strålar, sedan stiger ljusnivån för att till sist tonas ner och likna en solnedgång. Ljusterapi kombinerat med den varma ångan ger en unik avstressande effekt, medan ångan också verkar befriande inifrån och lindrar muskelspänningar.

Finsk träsauna
För en motsatt upplevelse erbjuder den finska träsaunan på torr och kraftig värme som når upp till mellan 70 och 80 grader. Kombinationen av den torra värmen följt av en riktig kalldusch ger en förfriskande upplevelse som sätter igång blodomloppet.

Bio-bastu
Bio-bastun är en blandning av en traditionell finsk sauna och ångbad men med en lägre temperatur för en en behglig värme. Bastun håller en temperatur på ca 60 grader och erbjuder en unik form för avkoppling och välbefinnade.

Infraröd bastu
Denna speciella bastu erbjuder en unik form av värme, där det inte är luften som värms upp utan omgivningarna. Den använder infraröd teknologi för att skapa en mild och lungnande värme som omsluter dig. Denna bastuupplevelse är inte bara avkopplande utan också välgörande för blodomloppet eftersom den ökar blodflödet. Denna infraröda kabinbastu erbjuder ett annorlunda och uppfriskande sätt att uppleva välbefinnande på.

Nyd det store inden- og udendørsspaområde

Nyd det store inden- og udendørsspaområde

Kaskader av vatten & varmvattenpool
Ställ dig framför vattenfallet dra i repet och låt kaskader av vatten plaska ner över rygg och nacke. Spänningar i nacke och axlar mjukas upp när strömmar av ljummet vatten forsar ner över hals och huvud. I mitten av bassängen pressar den underjordiska gejsern mjukt vattnet mot dina fötter. Fortsätt sedan vidare till den vågformade liggstolen i spabadet och slappna av medan du njuter av stjärnhimlen i taket.

Is och varm ånga
Människan är skapad att klara betydande växlingar från rejäl frost till tropisk hetta. I spaet kan din kropp få uppleva båda delarna. I Kneipp-bassängen växlar vattnet mellan 0 grader och tropisk värme. Du kan också massera kroppen med is från isfontänen När kroppen växelvis får varm ånga och kallt vatten ökar ditt immunförsvar. Efter en varm stund i bastun utvidgas dina blodkärl. Därför uppnås störst effekt med en efterföljande avsvalkning i kallt vatten från tipphinken, en kall dusch eller ett dopp i kallvattenbrunnen.

Slap af i det flotte spaområde

Slap af i det flotte spaområde

Utomhusjacuzzi
Njut av ett glas champagne i den stora utomhusjacuzzin med havsutsikt medan solen långsamt går ner i horisonten bakom dig. Bubblorna i spabadet masserar din kropp och får dig att bli helt avslappnad.

Koppla av och tanka ny energi
Komfortabla möbler inbjuder till avkoppling både inomhus och utomhus. Turerna genom varmt och kallt vatten, ånga, is och avslappning ger kropp och själ sköna intryck. I spaets bar med självbetjäning kan du gratis hämta färsk frukt, kaffe, te, juice, saft och isvatten. Om du blir hungrig under ditt besök, är det möjligt att beställa lunch på G´s Café som ligger i loungeområdet vid receptionen. Du är också välkommen att komma till G´s Café i din badkappa och badtofflor.

Gå på opdagelse i spashoppen og prøv de mange lækre produkter

Gå på opdagelse i spashoppen og prøv de mange lækre produkter

Spabutiken
Gå på upptäcktsfärd i Griffens Spabutik där det finns många läckra produkter från kända märken till försäljning. I Griffens wellnessavdelning möter du en holistisk tillgång av skönhet och välmående som avspeglas i allt du upplever. De noga utvalda produkterna, både de som används vid behandligar och de som erbjuds i spabutiken har en röd tråd med konceptet och visionen om fullkomlig harmoni och balans i både kropp och själ.

Wellness behandlingar
Med ett brett urval av wellnessbehandlingar, från kroppsmassage till ansiktsbehandlingar, vaxbehandlingar samt färgning av ögonbryn och fransar strävar Griffens wellnessavdelning att tillmötesgå alla din behov av skönhet och avkoppling. Deras team av erfaren personal säkrar att varje behandling blir en skön och avkopplande upplevelse. Se alla deras behandlingar här eller boka direkt online

Kom ihåg att beställa spatid
Som övernattande gäst på hotellet kandu enkelt boka dina spatider genom att hänvända dig till receptionen, där de står redo att att hjälpa dig. Det finns ingen begänsning av antalet gånger du kan utnyttja spaet under ditt uppehälle. Du kan också boka en tid genom att kontakta receptionen på +45 56 90 44 44 eller book@bornholmhotels.dk. Din spatid är giltig i 3 timmar, så du har mycket tid på dig att slappna av och njuta av alla faciliteterna

Pris för entré till spaet
Övernattande gäster har gratis tillgång till spaområdet.

Åldersgräns – Minst 16 år
Du måste vara minst 16 år gammal för att få tillgång till spaområdet.

Grön energi
Spa- och wellnessområdet på Griffen Spahotel är ett av de mest energibesparande anläggningarna i hela Europa. De har använt de bästa möjliga lokala materialen. Vidare så återanvänds värmen i så stor omfattning att anläggningen är beskrivet i facktidingar som ”enastående”. Miljömässigt kan du därför med gott samvete skämma bort dig i det stora spa- och wellnessområdet.

Bokning
Beställ din semester på Griffen Spahotel genom att skriva in din önskade ankomstdatum i bokningsrutan överst på sidan – eller ring till oss nu på +45 56 95 85 66, så ger vi dig bra tips till sköna semesterdagar på Bornholm.

I Griffen Spa hersker velvære og ro

I Griffen Spa hersker velvære og ro

Prøv en afslappende behandling

Prøv en afslappende behandling

Prøv et lækkert fodbad med salt

Prøv et lækkert fodbad med salt

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. 

Måndag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lördag - Söndag: Tillgång till jourtelefon
Vi svarar på telefonen under öppettiderna, men om du har akut behov av hjälp kan du alltid nå vår jourtelefon.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.