Praktisk information - Hasle Semesterpark

  • Swimmingpool
  • Barnbassäng
  • Beachvolley
  • Hockey
  • Läge i skog
  • Nära strand
  • Semesterhus för 4-5 personer
kort Hasle

Hasle Semesterpark

Adress
Hasle Semesterpark
H.C. Sierstedsvej 2
3790 Hasle

Hasle Feriepark - Booking: +45 5695 8566
Hasle Feriepark - Reception: +45 8844 4045

Ankomstdagar
Du kan anlända och avresa den veckodag som passar bäst - vi har alltså inga fasta ankomstdagar, och som utgångspunkt behöver du heller inte hyra ett bestämt antal dagar. Det ger dig optimal möjlighet att utforma semestern efter egna önskemål och även att välja de billigaste färjeavgångarna. De billigaste färjedagarna är som regel måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar. 

Ankomsttid
Du får tillträde till semesterhuset från kl. 15.00. Läs eventuellt mer under punkten  "Nyckelutlämning", om du ankommer sent.

Avresedagen
På avresedagen ber vi dig vänligen lämna semesterhuset kl. 10.00, så att den hinner bli städad åt efterföljande gäster.

Allergianpassade semesterhuse
Alla semesterhus är rökfria. Om du är allergisk mot pälsdjur, kan du välja en lägenhet, som är husdjursfri. Informera oss vänligen om detta i samband med bokning, så reserverar vi en allergianpassad lägenhet till dig. Eventuell dunallergi är inte heller något problem, eftersom våra täcken och kuddar inte innehåller dun.

Baby-paket
Du kan hyra ett baby-paket som består av: Högstol, barnsäng, barnvagn (stark paraplyvagn med sufflett, där ryggstödet kan läggas helt ner), skötbädd och badkar. Vi ber dig vänligen att reservera baby-paketet i samband med din bokning. Du ska hämta baby-paketet i receptionen vid din ankomst, samt vi ber dig att returnera utrustningen till receptionen vid din avresa.

Betalningsvillkor
Vi ber er vänligen betala en deposition på 25 % av resans pris senast 10 dagar efter att ni har mottagit er bekräftelse från oss. Restbeloppet skall vara oss tillhanda senast 45 dagar före er ankomst. Om ni bokar så sent att det är mindre än 44 dagar till er ankomst, ber vi er att sätta in hela hyresbeloppet dagen efter att nu har mottagit bekräftelse från oss.

Boka flera hus samtidigt
Om du vill boka flera hus samtidigt, gör du bara en vanlig bokning av semesterhuset via internet - men notera i kommentarfältet på bokningsformuläret, hur många hus som du önskar boka, så hanterar vi din bokning manuellt - och vi bemödar oss givetvis om att placera husen så nära varandra som möjligt.

Buss till Hasle Semesterpark
Om ni vill ta bussen till Hasle Semesterpark finns en busshållplats 250 meter från Hasle Semesterpark. Se linjekarta inklusive priser och rabattmöjligheter på www.bat.dk.

Cykeluthyrning
Du kan hyra cyklar i receptionen. Priserna per cykel är:

• 1 dag: 127 SEK
• 2 dagar: 254 SEK
• 3 dagar: 336 SEK
• Ekstra dag: 60 SEK
• Hjälm: 45 SEK

Defibrillator
Vi hoppas inte den kommer i bruk, men för din information, så finns en defibrillator i receptionen på Hasle Semesterpark. Det ger lite extra trygghet på semestern

Grill
Det är tillåtet att grilla på terrasserna. Alla semesterhuse ägs av individuella privatpersoner, och vissa av dem har grill i sina semesterbostäder, medan andra valt att inte ha det. Vi kan därför inte garantera att det finns en grill i dit semesterhus – men om det inte finns är du alltid välkommen att själv ta med en grill om du vill grilla. Kom bara ihåg att ta hänsyn till grannarna när du grillar. Var uppmärksam på att du själv behöver rengöra grillen efter användning.

Handikappanpassning
Semesterhusen är handikappvänliga - exempelvis är dörrar na tillräckligt breda för rullstolar och det finns inga trappor i semesterhuset. På badrummen är det tillräcklig plats för att vända en rullstol Meddela oss vänligen, om du har rullstol med, så gör vi vårt yttersta för att hitta bästa möjliga hus till dig.

Hundar/Katter
Hundar och katter är välkomna till Hasle Semesterpark. En del av våra hus er förbehållna gäster med hundar eller katter. Vi ber dig vänligen upplysa vid bokning om du önskar medbringa hund/katt . På grund av de extra städning som krävs kostar det dig 538 SEK att ta din hund/katt med. Medbringar du 3 eller fler hundar/katter är riset 1076 SEK. Priset gäller för hela uppehållet. Läs eventuell mer här: Hund/Katt till Bornholm. Vi har varje år många gäster, som tar deras hund eller katt med till Bornholm. Det är lätt - du skall endast komma ihåg att de svenska tullmyndigheternas krav skall vara uppfyllda.

Inköp
I Hasle Semesterpark finns en kiosk, som har ett mindre sortiment livsmedel. Utanför högsäsongen kan öppettiderna vara lite kortare. För större inköp ligger Hasle centrum endast 1200 meter bort. Där finns bland annat Superbrugsen.

Internet
Det är gratis internet i alla hus i Hasle Semesterpark. Koden fås i receptionen.

Köksutrustning
Semesterhusen i Hasle Semesterpark har ett välutrustad kök med servis till 5 personer. Du behöver därför inte medbringa köksservis eller liknande.

Laddstationer till elbilar
Hasle Semesterpark har laddplatser för elbilar (typ 2). Du kan köpa uppladdningskort med 55 kWh i receptionen.

Minigolf
Pris per person är 28 SEK. Vid grupper med fler än 10 personer är priset 21 SEK per person.

Multibana
Hasle Semesterpark har en rolig multibana för bandy-, fotboll-, basket- och beachvolleybana. Du kan gratis låna klubbor, bollar osv. i receptionen.

Nyckelutlämning
Nycklarna hämtas i receptionen på Hasle Semesterpark. Om du ankommer när receptionen är stängd - efter kl. 20 -  hänger det på dörren till receptionen en välkomsthälsning med ditt namn på. I detta kuvert ligger nyckeln samt information om vilket hus du skall bo i.

Parkering
Det är gratis parkering på Hasle Semesterpark. Semesterhusen ligger 10-100 meter från parkeringsplatsen. Om du önskar en speciell placering nära semesterhuset, ber vi dig underrätta oss detta, när du bokar.

Städning
Semester skall vara semester! Därför ansvarar vi för att städa ditt hus både före din ankomst och efter din avresa - på så sätt är du alltid säker på att det är ordentligt städat när du kommer och slipper besväret när du reser. Betalingen för städningen är inkluderat i priset. Du behöver alltså inte betala extra för städningen. Allt du behöver göra vid avresan är att slänga evt. sopor samt diska efter dig. Till städningen används Svanenmärkta/miljövänliga produkter.

Strykjärn
Du kan låna strykjärn och strykbräda i receptionen - och det är naturligvis gratis.

Swimmingpool
Som gäst på Hasle Semesterpark kan du använda den härliga poolen med tillhörande barnpool gratis. Klorhalten och filtren i swimmingpoolen ser till att eventuella bakterier och virus avlägsnas, så att du och din familj tryggt kan bada i poolen under er vistelse.

Vi räknar med att poolen är öppen under hela säsongen, men eftersom vi följer lagen och myndigheternas rekommendationer kan det förekomma ändringar. Vi hoppas på er förståelse.

Telefonnummer
Alla frågor angående bokning: +45 56 95 85 66

Tvättmaskin och Torktumlare
Om du behöver tvätta, har du möjlighet att hyra vår tvättmaskin och torktumlare (mot en liten avgift per tvätt).

Täcken/sänglinne
Det finns täcken och kuddar i lägenheten. Sängkläder och handdukar är därför det enda du måste ta med själv. Alternativt kan du hyra ett linnepaket, bestående av lakan, kuddar och påslakan samt en stor och en liten handduk, för SEK 258:- per person. Kom ihåg att förbeställa om du vill hyra sängkläder/handdukar.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 85 66 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.