Praktisk info - Hotel Hammersø

  • Sjöutsikt
  • Swimmingpool
  • Vuxensemester
  • Gratis parkering
  • Perfekt läge
kort Sandvig

Hotel Hammersø

Adress
Hotel Hammersø
Hammershusvej 86, Sandvig
3770 Allinge

Telefon: +45 56 95 85 66

Ankomsttid
Du får tillträde till rummet efter kl. 14.00 ankomstdagen. Du bedes visa din Team-Bornholm bekräftelse vid ankomst.

Avresedagen
På avresedagen ber vi dig vänligen lämna rummet kl. 11.00. 

Buss till Hotel Hammersø
Om ni vill ta bussen till Hotel Hammersø, finns en busshållplats 50 meter från Hotel Hammersø. Se linjekarta inklusive priser och rabattmöjligheter på www.bat.dk.

Handikappanpassning
Det finns ingen hiss mellan våningarna. Därför ber vi dig informera oss i så god tid som möjligt, om du har gångbesvär.

Hund
Det är möjligt att ta med hundar till vissa av hotellets rum så länge du har informerat om detta i samband med din bokning. Alla rum där hundar är tillåtna är belägna i sjöbyggnaden. Vistelse för fyrbenta vänner kostar SEK 538:- , vilket täcker omkostnaden för den extra städningen efter din vistelse. Om du tar med tre eller flera hundar är priset SEK 1076 . Du får inte lämna din hund ensam på rummet under din vistelse, men du är välkommen att ta med din hund till restaurangen där det finns särskilda bord reserverade för gäster med hund. Varje år har vi många gäster som tar med sig sina hundar eller katter till Bornholm. Om du vill ta med din hund på semester till Bornholm ber vi dig vänligen att sätta dig in i de gällande reglerna för resor i icke-kommersiellt syfte med hund till Danmark. Det kan du göra via denna länk.

Hårtork
Det finns hårtork på alla rum på Hotel Hammersø. 

Internet
Det är gratis trådlöst internet på rummen. Signalen kan variera beroende på antalet av samtidiga brukare. Om internet skall användas till arbete, rekommenderar vi att man medtager eget mobilt bredband. Dvs. att om nätet inte fungerar optimalt, utlöser det ingen ekonomisk kompensation.

Kylskåp
Det finns ett litet ljudlöst barkylskåp på alla rum på Hotel Hammersø.

Nycklar
Nycklarna hämtas i receptionen på Hotel Hammersø.

Receptionens öppningstider
Receptionen är öppen mellan kl. 8.00-23.00. Det är dock möjligt vid nödsituation att komma i kontakt med receptionen hela dygnet.

Restaurang
Frukostbuffén serveras var dag mellan kl. 8.00-10.00.
Dagens trerättersmeny erbjuds var dag kl. 18-19.30.*
* Anmälan till kvällsmenyn ska göras senast kl 12.00 på dagen i receptionen. Priset varierar enligt på dagens meny.

Sjöbyggnaden
En del rum ligger i sjöbyggnaden, som ligger precis vid sidan om huvudbyggnaden. För att komma till sjöbyggnaden behöver du gå cirka 75 meter utomhus. Standarden och sjöutsikten är densamma oavsett var ditt rum är beläget. Du kan läsa mer om sjöbyggnaden och dess placering här

Städning
Rummen städas dagligen - utom söndagar.   

Swimmingpool
Swimmingpoolen är öppen och uppvärmd under perioden 15/5-15/9.

Vattenkokare
Det finns ingen vattenkokare på rummen på Hotel Hammersø. Du kan i stället köpa dig en god kopp färskbryggt kaffe eller te i hotellets bar. 

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 85 66 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

 

 

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.