Byfogedhuset - Svaneke Sommarhus

  • Gratis parkering
  • Nära till restauranger
  • Nära stranden
  • Nära till centrum
kort Svaneke
Byfogedhuset

Byfogedhuset

Byfogedhuset - altan

Byfogedhuset - altan

Byfogedhuset - badrum

Byfogedhuset - badrum

Byfogedhuset -  vardagsrum

Byfogedhuset - vardagsrum

Byfogedhuset - sovrum

Byfogedhuset - sovrum

Byfogedhuset - trädgård

Byfogedhuset - trädgård

Byfogedhuset - spis

Byfogedhuset - spis

Byfogedhuset - kök

Byfogedhuset - kök

Svaneke Havn

Svaneke Havn

Klicka för pris och lediga perioder

Svaneke Sommerhuse: Byfogedhuset 4 personer
När vill du resa

Byfogedhuset
Byfogedhuset är ett utsökt semesterhus för 4 personer. Semesterhuset ligger endast 100 meter från Svaneke Torv och det härliga torglivet. Se fram emot ett elegant semesterhus inrett i New York stil. Välj Byfogedhuset om du vill ha en semesterbostad av hög kvalitet med perfekt läge i Svaneke.

Svaneke Torv
Precis intill Byfogedhuset ligger Svaneke Torv. Se fram emot de trivsamma torgdagarna. Stämningen är på topp - och det finns en massa roliga erbjudande hos de lokala torghandlarna. Får vi fresta med en kall öl på Svaneke Bryghus, eller går du vidare till de andra frestelserna? Svaneke är fylld av godsaker. Hemgjord glass, karameller, lakrits och vingummi…och det är inte bara din mun som har något att se fram emot. Dina ögon kommer att älska de utsökta designbutikerna med kläder, glaskonst och antikviteter.

Med ett leende på läpparna fortsätter du till Svaneke Havn. Här kan du köpa färsk fisk från de lokala fiskebåtarna, eller bara njuta av den härliga stämningen. Snart möts du av en ljuvlig doft: Svaneke Røgeri inviterar dig in till ett enormt utbud av rökta produkter.

Gå en promenad längs Svanekes vackra kustled. Slå er ner på de varma klipporna. Njut av semestern och varandra. Det är ingen tillfällighet att Svaneke är Bornholms mest eftertraktade semesterort…

När du väljer Byfogedhuset bor du perfekt i Svaneke.

Beskrivning av inredningen i Byfogedhuset
Härligt sommarhus för 4 personer. Bra entré med garderober. Elegant vardagsrum med högt till tak inrett med matbord, soffgrupp och tv. Härligt ljust badrum med duschkabin och tvättmaskin. Från vardagsrummet når man till ett välutrustat kök med diskmaskin, kylskåp och frysbox. Lägenheten har 2 bra sovrum, båda med dubbelsäng och garderober.

Från vardagsrummet kommer man ut på en trevlig altan med trädgårdsmöbler. Altanen fortsätter ut till en liten gemensam trädgård, där det finns möjlighet att grilla (den gemensamma trädgården delas med 2 andra sommarhus).

Pris och bokning
Du kan se priserna om du klickar på prislistan. Du kan också efterfråga pris inklusive färjetransport - samt se lediga perioder - genom att använda rutan överst på sidan. Välj “Byfogedhuset” i listan och fyll i önskad ankomst- och avresedag. Du är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar: +45 56 95 85 66

Information om Byfogedhuset
* Adress: Byfogedbakken 4B, 3740 Svaneke
* Antal sovrum: 2 sovrum med 1 dubbelsäng vardera
* Antal badrum: 1 badrum
* Vitvaror: Spis, diskmaskin samt kylskåp med en liten frys
* Tvättmöjligheter: ja, det finns en tvättmaskin i badrummet
* Öppen spis: Ja
* Boyta: 91 kvm
* Byggår: 2004
* Avstånd till hamn med badmöjlighet: 300 meter
* Avstånd till Svaneke centrum: 100 meter
* Avstånd till restaurang: 100 meter
* Avstånd till sandstrand: 1000 meter
* Husdjur: Nej, husdjur är inte tillåtet i Byfogedhuset
* Rökning: Huset är rökfritt
* Internet: Ja
* Parkering: Du kan parkera precis vid sidan av Byfogedhuset
* Ankomstdag: Under perioden 3 juli till 14 augusti er söndag ankomst- och avresedag. Under andra perioder finns inga fasta ankomstdagar. Före 3 juli och efter 14 augusti kan du då boka minisemester på ex. 3-4-5 nätter,
* In- och utcheckning: Incheckning från kl 16:00 på ankomstdagen. Utcheckning senast kl
10:00 på avresedagen.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.