Postgadehuset - Svaneke Sommarhus

  • Gratis parkering
  • Nära till restauranger
  • Nära stranden
  • Nära till centrum
kort Svaneke
Postgadehuset i Svaneke

Postgadehuset i Svaneke

Postgadehuset - matbord

Postgadehuset - matbord

Postgadehuset - vardagsrum

Postgadehuset - vardagsrum

Postgadehuset -  Simma i närliggande pool

Postgadehuset - Simma i närliggande pool

Postgadehuset -  vardagsrum med utsikt över köket

Postgadehuset - vardagsrum med utsikt över köket

Postgadehuset -  nära mysig uteplats

Postgadehuset - nära mysig uteplats

Klicka för pris och lediga perioder

Svaneke Sommerhuse: Postgadehuset 8-10 personer
När vill du resa

Postgadehuset. Svaneke. Härligt sommarhus för 8-10 personer
Postgadehuset är Hotel Østersøens tidigare förvaltarbostad. Nu är förvaltarbostaden ombyggd till ett fint sommarhus för 8-10 personer, och man har tillträde till Hotel Østersøens mysiga uteplats med palmer, fikonträn, rosenbuskar – och inte minst den härliga swimmingpoolen.

Postgadehuset har ett mycket centralt läge. Man är endast 100 meter från hamnen, och torget med sitt blomstrande handelsliv ligger bara 300 meter bort. Har man lust till en lätt måltid eller en god kopp kaffe, ligger Svaneke Café 50 meter från Postgadehuset. Och runt om nästa hörn ligger Glastorvet (glastorget) med sina små butiker och Pernille Bülows spännande glasblåseri. Kort sagt: Det finns inget sommarhus inne i själva Svaneke med bättre läge.

Priser och beställning
Se priser genom att trycka på prislistan. Man kan också använda sökfunktionen överst till höger på sidan, för att se priser, inklusive färjeavgångar samt lediga perioder, genom att ange önskat ankomst- och avresedatum. Det går också bra att ringa till oss under alla veckans dagar på telefonnummer +45 56 95 85 66.

Postgadehusets inredning
Härligt sommarhus för 8-10 personer.

Bottenvåning: Entré. Kök med spis och diskmaskin. Badrum med dusch/wc. Stort vardagsrum med
Kamin. Två sängplatser i bäddsoffan i vardagsrummet.

En trappa upp: Badrum med dusch/wc. Två sovrum med 2 sängar i vart rum. Stort sovrum med en dubbelsäng och en enkelsäng.

Utomhusarealer: Egen liten trädgård med trädgårdsmöbler. Tillgång till swimmingpool (10 meter bort)

Fakta om Postgadehuset
* Antal kvadratmeter och våningsplan: 149 m2 på två våningar (bottenplan + 2:a våningen).
* Antal sovrum: Tre sovrum på första våningen, varav två rum med två enkelsängar, och ett rum med en dubbelsäng och en enkelsäng. Dessutom finns det två bäddsoffor i vardagsrummet med plats för 3-4 personer.
* Antal badrum: Två, varav ett på bottenvåningen med duschhörna och toalett, och ett på första våningen med badkar och toalett.
* Vitvaror: Spis, kylskåp med frys och diskmaskin.
* Internet: Ja, det finns trådlöst internet i semesterhuset.
* Köksutrustning: Köket är välutrustat med bland annat köksservis, vattenkokare och kaffebryggare.
* TV: Det finns en TV i semesterhuset.  
* Gemensamma ytor: Du har tillgång till Östersjöns Semesterlägenheters gemensamma utrymme, vilket innebär en swimmingpool och en solig innergårdsmiljö.
* Husdjur: Husdjur är inte tillåtna i detta semesterhus.
* Babypaket: Du kan gratis låna ett babypaket.
* Avstånd till havet: 60 meter fågelvägen.
* Avstånd till stranden: 900 meter.
* Avstånd till inköp: 250 meter (Dagli'Brugsen i Svaneke).
* Ankomstdag: Under perioden 23 juni - 4 augusti är söndag ankomst-/avresedag. Under övriga perioder kan du i princip fritt välja ankomstdag under veckan. I vissa perioder kan det, med hänsyn till övriga bokningar på Östersjöns Semesterlägenheter, dock finnas begränsningar i valet av ankomstdag. Du behöver i princip inte heller hyra för hela veckor. Det ger dig möjlighet att sätta ihop semestern helt enligt ditt eget val, precis som du kan välja att resa på de billigaste färjedagarna. De billigaste färjedagarna är vanligtvis måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.
* Ankomst- och avresetid: Du får tillträde till semesterhuset klockan 16.00 på ankomstdagen. På avresedagen ber vi dig att lämna semesterhuset senast klockan 10.00, så att vi kan städa huset innan de nya gästerna kommer.  
* Städning samt vatten- och elförbrukning: Såväl städning vid ankomst och avresa samt vatten- och elförbrukning är inkluderat i priset. 

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.