Swanvika - Svaneke Sommarhus

  • Gratis parkering
  • Nära till restauranger
  • Nära stranden
  • Nära till centrum
kort Svaneke
Swanvika Semesterhuse - Terrass med morgon- och eftermiddagssol

Swanvika Semesterhuse - Terrass med morgon- och eftermiddagssol

Swanvika Semesterhuse - Kök-matsal (semesterhus för 6 personer)

Swanvika Semesterhuse - Kök-matsal (semesterhus för 6 personer)

Swanvika Semesterhuse - Ett av två badrum

Swanvika Semesterhuse - Ett av två badrum

Swanvika Semesterhuse - Kök-matsal (semesterhus för 6-8 personer)

Swanvika Semesterhuse - Kök-matsal (semesterhus för 6-8 personer)

Swanvika Semesterhuse - Kök med utgång till terrass

Swanvika Semesterhuse - Kök med utgång till terrass

OBS: I ett av sommarstugorna har en av dubbelsängarna bytts ut mot en bäddsoffa

OBS: I ett av sommarstugorna har en av dubbelsängarna bytts ut mot en bäddsoffa

Swanvika Semesterhuse - Terrass med kvällssol vid entréerna

Swanvika Semesterhuse - Terrass med kvällssol vid entréerna

Swanvika Semesterhuse - Exempel av vardagsrum

Swanvika Semesterhuse - Exempel av vardagsrum

Swanvika Semesterhuse - Ett av 3 sovrum

Swanvika Semesterhuse - Ett av 3 sovrum

Klicka för pris och lediga perioder

Svaneke Sommerhuse:
När vill du resa

Klicka för pris och lediga perioder

Svaneke Sommerhuse:
När vill du resa
Swanvika Semesterhuse - Terrass med kvällssol

Swanvika Semesterhuse - Terrass med kvällssol

Lyxigt semesterhus för 6 och 6-8 personer i Svaneke

Swanvika semesterhus är nybyggda (2023) sommarhus på Møllebakken i Svaneke. Se fram emot att bo i vackra semesterhus arkitektritade av Kim Utzon Arkitekter, som med inspiration från Bechs Stubmølle, det ikoniska Vandtårn och Svaneke Fyr erbjuder material av genomgående hög kvalitet. Husen har stora fönsterpartier som ger mängder av ljus. På den idylliska naturtomten har du direkt tillgång till en vacker klippäng, skogen och havet. Härifrån kan du också lätt nå den lilla mysiga småbåtshamnen Vige Havn, och fortsätter du vidare kommer du till Svaneke Røgeri, Svaneke hamn och Svanekes mysiga torg. Läs mer om Svaneke här.

Interiörbeskrivning av Swanvika

Swanvika semesterhus är på 110 m2 med två härliga terrasser på 30 m2 på var sida av huset. Ljus entré med förvaring. Elegant välutrustat kök-allrum med matplats för 6-8 personer och vardagsrum med TV. Två badrum med toalett och duschkabin, varav det ena även har tvättmaskin och torktumlare. Sommarhusen har tre sovrum: två sovrum med varsin dubbelsäng och ett tredje sovrum med en bäddsoffa eller dubbelsäng. Alla sovrummen har självklart gott om förvaring. Det ena semesterhuset för 6-8 personer har även en bäddsoffa i vardagsrummet. Det finns golvvärme med individuell temperaturinställning i alla rum. Swanvika ligger mycket nära havet, men på grund av träd vid kuststigen framför husen är det ingen havsutsikt från Swanvika när träden får nya blad under våren och sommaren.  

Priser och beställning

Du kan se priserna om du klickar på prislistan. Du kan också efterfråga pris inklusive färjetransport - samt se lediga perioder - genom att använda rutan överst på sidan. Välj “Swanvika” i listan och fyll i önskad ankomst- och avresedag. Du är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar: +45 56 95 85 66

Rabatt om du väljer 7 eller fler nätter

Du får rabatt om du väljer 7 eller fler nätter. Ange din önskade period i beställningsrutan för att se din rabatt. Ju fler nätter du väljer, desto mer rabatt får du.

Information om Swanvika lyxiga semesterhus

* Antal sovrum: 3 sovrum med dubbelsäng (6 sovplatser). I semesterhuset för 6-8 personer finns även en bäddsoffa (2 sovplatser)
* Antal badrum: 2 badrum
* Vitvaror: Kylskåp med frys, diskmaskin, keramisk spishäll, ugn, kaffebryggare och vattenkokare. * Tvättmöjligheter: Ja, som gäst på Swanvika kan du gratis använda semesterhusets tvättmaskin och torktumlare.
* Internet: Ja, Swanvika har gratis internet
* Kvadratmeter: 110 m2
* Avstånd till havet: 300 meter
* Avstånd till centrum i Svaneke: 600 meter
* Avstånd till restaurang: 600 meter
* Husdjur: I ett av sommarhusen är det tillåtet att ta med hund. Om du tar med din hund ber vi dig att informera oss om det redan vid din bokning
* Rökning: Alla sommarhusen på Swanvika är rökfria  
* Ankomstdag: Under perioden 1 juli - 12 augusti är lördag ankomst-/avresedag. Under övriga perioder kan du som utgångspunkt fritt välja ankomstdag under veckan. Under några perioder kan det av hänsyn till övriga bokningar i semesterhusen dock finnas begränsningar gällande val av ankomstdag. Du behöver som utgångspunkt inte heller hyra under hela veckor. Det ger dig möjlighet att planera semestern helt utifrån ditt eget val, och du kan också välja att resa under de dagar då färjebiljetterna är som billigast. Det är i regel måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.
* Ankomst-avresa: Du får tillträde till semesterhuset från klockan 16.00 på ankomstdagen. På avresedagen ber vi dig att lämna sommarhuset senast klockan 10.00 så att vi kan städa huset inför kommande gäster.  
* Städning samt vatten- och elförbrukning: Såväl städning vid ankomst och avresa som vatten- och elförbrukning är inkluderat i priset.

Boka din semester nu

Boka din semester på "Swanvika" genom att ange önskat ankomst- och avresedatum. Du är också alltid varmt välkommen att ringa oss alla dagar i veckan: +45 56 95 85 66. Observera att städning vid ankomst/avresa samt vatten- och elförbrukning ingår i ditt hyrespris.

 

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. 

Måndag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lördag - Söndag: Tillgång till jourtelefon
Vi svarar på telefonen under öppettiderna, men om du har akut behov av hjälp kan du alltid nå vår jourtelefon.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.