Praktisk information - Swanvika – Lyxiga semesterhus i Svaneke

  • Perfekt läge
  • Lyxiga semesterbostäder
  • Nära restauranger
  • Nära havet
  • Nybyggt (2023)
  • Svaneke
kort Swanvika - Lyxiga semesterhus i Svaneke

Praktisk information - Swanvika - Lyxiga semesterhus i Svaneke

Adress
Swanvika
Møllebakken 8
3740 Svaneke

Telefon-bokning: +45 56 95 85 66
E-post: info@semester-bornholm.se 

Ankomsttid
Du kan komma in i sommarhuset från kl. 16.00 på ankomstdagen. Läs eventuellt mer under punkten "Nyckelutlämning".

Avresetid
På avresedagen ber vi dig vänligen lämna sommarhuset kl. 10.00, så att den hinner bli städad åt efterföljande gäster.

Ankomstdag
Under perioden 1 juli - 12 augusti är det lördag som är ankomst-/avresedag. I andra perioder kan du i princip fritt välja ankomstdag i veckan. I vissa perioder, på grund av de andra bokningarna, kan det dock finnas begränsningar i valet av ankomstdag. I regel behöver du inte heller hyra hela veckor. Det ger dig möjlighet att sätta ihop semestern efter ditt val, precis som du kan välja att resa på de billigaste färjedagarna. De billigaste färjedagarna är vanligtvis måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.

Baby-paket
Du kan hyra ett baby-paket som består av: Högstol, barnsäng, barnvagn (stark paraplyvagn med sufflett, där ryggstödet kan läggas helt ner), skötbädd och badkar. Vi ber dig vänligen att reservera baby-paketet i samband med din bokning.

Betalningsvillkor
Vi ber er vänligen betala en deposition på 25 % av resans pris senast 10 dagar efter att ni har mottagit er bekräftelse från oss. Restbeloppet skall vara oss tillhanda senast 45 dagar före er ankomst. Om ni bokar så sent att det är mindre än 44 dagar till er ankomst, ber vi er att sätta in hela hyresbeloppet dagen efter att nu har mottagit bekräftelse från oss.

Bus till Swanvika
Busshållplatsen ligger 75 meter från Swanvika. Tidtabellen för bussarna samt översiktkarta över samtliga busslinjer på Bornholm hittar du här: www.bat.dk

Frysmöjligheter
Det finns en frys i köket.

Handikappförhållanden
Swanvika är tyvärr inte handikappanpassat på grund av trappsteg i huset. Kontakta oss vänligen på telefon +45 56 95 85 66 för råd och vägledning om du har behov av ett semesterhus där det är möjligt att använda rullstol. 

Hundar
Till Swanvika Sommarhus 8G är det möjligt att ta med din hund. Du kan boka Sommarhus 8G med hund via bokningsrutorna på denna sida. Du är också välkommen att kontakta oss på +45 56 95 85 66 eller info@teambornholm.dk, om du vill ta med din hund.

Internet
Der är gratis internet i Swanvika. Signalen kan variera beroende på antalet av samtidiga brukare. Om internet skall användas till arbete, rekommenderar vi att man medtager eget mobilt bredband. Dvs. att om nätet inte fungerar optimalt, utlöser det ingen ekonomisk kompensation. 

Köksutrustning
Swanvika sommarhus har et fin och välutrustad kök. Du behöver därför inte ta med någon köksutrustning.

Nyckelleverans
När vi skickar din bekräftelse informerar vi dig också om hur du får nyckeln till dit semesterhus. Det är en enkel process - och det är inga problem om du anländer sent på natten.

Parkeringsförhållande 
Du kan parkera gratis vid Swanvika Semesterhus.

Städning
Semester ska vara semester! Därför ansvarar vi för att städa dit sommarhus före din ankomst och efter er avresa - så kan du alltid vara säker på att dit sommarhus är ordentligt städad när du kommer och slipper besväret med att städa före hemresan. Betalningen för städningen ingår i priset - du behöver alltså inte betala extra för städningen. Allt du behöver göra vid avresan är att slänga ev. sopor samt diska. 

Strykbräda och strykjärn
Swanvika sommarhus har strykbräda och strykjärn.

Täcken/sänglinne
Det finns täcken och kuddar i Swanvika. Sängkläder och handdukar är därför det enda du måste ta med själv. Alternativt kan du hyra ett linnepaket, bestående av lakan, kuddar och påslakan samt en stor och en liten handduk, för SEK 258:- per person. Kom ihåg att förbeställa om du vill hyra sängkläder/handdukar.

Tehanddukar, toalettpapper och mer
Vid din ankomst finns en tehandduk, disktrasa och uppstart av toalettpapper och kökshandduk i sommarhuset. Om du behöver ytterligare, måste du se till att ta med / köpa det själv.

Tvättmaskin och torktumlare
Semesterhusene har tvättmaskin och torktumlare som du kan låna utan kostnad.

Boka din semester nu
Efterfråga din pris och beställ din semester på Swanvika genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 85 66 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Klicka för pris och lediga perioder

Swanvika:
När vill du resa

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.