Swanvika - Swanvika – Lyxiga semesterhus i Svaneke

  • Perfekt läge
  • Lyxiga semesterbostäder
  • Nära restauranger
  • Nära havet
  • Nybyggt (2023)
  • Svaneke
kort Swanvika - Lyxiga semesterhus i Svaneke
Swanvika - Utvändig visualisering

Swanvika - Utvändig visualisering

Swanvika - Visualisering av kök-allrum

Swanvika - Visualisering av kök-allrum

Swanvika - Utvändig visualisering

Swanvika - Utvändig visualisering

Swanvika - Visualisering av matplats

Swanvika - Visualisering av matplats

Klicka för pris och lediga perioder

Swanvika: Semesterhus för 6 personer
När vill du resa
Swanvika - Visualisering av ett sovrum

Swanvika - Visualisering av ett sovrum

Swanvika - Planlösning

Swanvika - Planlösning

Swanvika - Visualisering av badrum

Swanvika - Visualisering av badrum

Swanvika - Visualisering av badrum

Swanvika - Visualisering av badrum

Swanvika – Lyxiga semesterhus i Svaneke

Swanvika semesterhus håller på att byggas på Møllebakken i Svaneke. De vackra semesterhusen står färdiga i mitten av juni 2023, och kommer vara redo att hyras ut från den 1 juli. Se fram emot att bo i vackra semesterhus arkitektritade av Kim Utzon Arkitekter, som med inspiration från Bechs Stubmølle, det ikoniska Vandtårn och Svaneke Fyr erbjuder material av genomgående hög kvalitet. Husen har stora fönsterpartier som ger mängder av ljus. På den idylliska naturtomten har du direkt tillgång till en vacker klippäng, skogen och havet. Härifrån kan du också lätt nå den lilla mysiga småbåtshamnen Vige Havn, och fortsätter du vidare kommer du till Svaneke Røgeri, Svaneke hamn och Svanekes mysiga torg. Läs mer om Svaneke här.

Swanvika semesterhus är på 110 m2 med två härliga terrasser på 30 m2 på var sida av huset. Ljus entré med förvaring. Elegant välutrustat kök-allrum med matplats för 6 personer och vardagsrum med TV. Två badrum med toalett och duschkabin, varav det ena även har tvättmaskin och torktumlare. Sommarhusen har tre sovrum med en dubbelsäng i varje och självklart gott om förvaring. Det finns golvvärme med individuell temperaturinställning i alla rum. Swanvika ligger mycket nära havet, men på grund av träd vid kuststigen framför husen är det ingen havsutsikt från Swanvika när träden får nya blad under våren och sommaren.  

Elförbrukning samt städning är inkluderat
När du hyr sommarhus via Semester Bornholm är städning vid ankomst/avresa samt el-, vatten- och värmeförbrukning inkluderat i hyrespriset. Därmed slipper du de höga extra kostnader som man annars kan uppleva som sommarhusägare, samtidigt som du även slipper besväret med att städa själv. Swanvika semesterhus är i övrigt lågenergihus, så att du även med tanke på miljön kan semestra på Bornholm med gott samvete.

Introduktionsrabatt under 2023
2023 är första året som Semester Bornholm hyrer ut Swanvika semesterhus. Därför får du självklart tillgång till extra bra introduktionspriser. Välj önskad period för att se ditt rabattpris. Kom ihåg att el-, vatten- och värmeförbrukning samt slutstädning är inkluderat i hyrespriserna.

Information om Swanvika lyxiga semesterhus
* Antal sovrum: 3 sovrum med dubbelsäng (6 sovplatser totalt)
* Antal badrum: 2 badrum
* Vitvaror: Kylskåp med frys, diskmaskin, keramisk spishäll, ugn, kaffebryggare och vattenkokare. * Tvättmöjligheter: Ja, som gäst på Swanvika kan du gratis använda semesterhusets tvättmaskin och torktumlare.
* Internet: Ja, Swanvika har gratis internet
* Kvadratmeter: 110 m2
* Avstånd till havet: 300 meter
* Avstånd till centrum i Svaneke: 600 meter
* Avstånd till restaurang: 600 meter
* Husdjur: I ett av sommarhusen är det tillåtet att ta med hund. Om du tar med din hund ber vi dig att informera oss om det redan vid din bokning
* Rökning: Alla sommarhusen på Swanvika är rökfria  
* Ankomstdag: Under perioden 1 juli - 12 augusti är lördag ankomst-/avresedag. Under övriga perioder kan du som utgångspunkt fritt välja ankomstdag under veckan. Under några perioder kan det av hänsyn till övriga bokningar i semesterhusen dock finnas begränsningar gällande val av ankomstdag. Du behöver som utgångspunkt inte heller hyra under hela veckor. Det ger dig möjlighet att planera semestern helt utifrån ditt eget val, och du kan också välja att resa under de dagar då färjebiljetterna är som billigast. Det är i regel måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.
* Ankomst-avresa: Du får tillträde till semesterhuset från klockan 15.00 på ankomstdagen. På avresedagen ber vi dig att lämna sommarhuset senast klockan 10.00 så att vi kan städa huset inför kommande gäster.  
* Städning samt vatten- och elförbrukning: Såväl städning vid ankomst och avresa som vatten- och elförbrukning är inkluderat i priset.

Trygghetsgaranti

Världen har blivit mer oförutsägbar. I Swanvika Semesterhus kan du köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan avbeställa din semester gratis om du trots allt inte vill resa. Du behöver inte uppge någon anledning, och du kan avboka ända fram till 30 dagar innan din ankomst. Priset är endast SEK 440:- per semesterbostad. Beställ Trygghetsgarantin i samband med bokningen av din semester. Du kan också läsa mer om Trygghetsgarantin här.

Rabatt om du väljer 7 eller fler nätter

Du får rabatt om du väljer 7 eller fler nätter. Ange din önskade period i beställningsrutan för att se din rabatt. Ju fler nätter du väljer, desto mer rabatt får du.

Priser och beställning

Se priser för Swanvika genom att trycka på prislistan. Du kan också efterfråga priser inklusive färjeöverfart – samt se lediga perioder – genom att använda bokningsformuläret överst på sidan. Välj lägenhetstyp i listan och ange önskad ankomst- och avresedag. Om du vill boka flera lägenheter behöver du bara uppge det i kommentarsfältet. Du är också alltid mycket välkommen att ringa till oss alla veckans dagar: +45 56 95 72 95

 

Ta en promenad på Svanekes mysiga små gator

Ta en promenad på Svanekes mysiga små gator

Svaneke är omringat av vacker natur

Svaneke är omringat av vacker natur

Njut av en glass på de ljumma klipporna

Njut av en glass på de ljumma klipporna

Klicka för pris och lediga perioder

Swanvika: Semesterhus för 6 personer
När vill du resa

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.