Praktisk info - Abildgård All-Inclusive

  • Inklusive frukost
  • Inklusive middag
  • Swimmingpool
  • Inklusive drycker
  • Nära havet
  • Lägenheter för 1-6 personer
kort Sandkås

Praktiske informationer om Hotel Abildgaard

Adress
Tejnvej 100, Sandkås
3770 Allinge

Telefon - Reception/Restaurant: +45 56 48 09 55
Telefon - Booking: +45 56 95 85 66
Mail: info@semester-bornholm.se

Ankomstdagar
Du kan anlända och avresa den veckodag som passar bäst - vi har alltså inga fasta ankomstdagar, och som utgångspunkt behöver du heller inte hyra ett bestämt antal dagar. Det ger dig optimal möjlighet att utforma semestern efter egna önskemål och även att välja de billigaste färjeavgångarna. De billigaste färjedagarna är som regel måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar. 

Ankomsttid
Du får tillträde till rummet från kl. 15.00. Läs eventuellt mer under punkten "Nyckelutlämning", om du ankommer sent på kvällen.

Avresedagen
På avresedagen ber vi dig vänligen lämna semesterlägenheten kl. 10.00. 

Allergivänliga rum
Alla rum på Hotel Abildgård är rökfria och har både allergivänliga kuddar och täcken. Det är tillåtet att ta med sin hund på hotellet och för att säkerställa en allergivänlig miljö genomförs en grundlig rengöring efter varje besök där hund varit med. Är du allergisk kan du inte vara helt säker på att rummet aldrig huserat husdjur men vi gör vårt bästa för att se till att hitta ett rum till dig som inte precis haft besök av ett husdjur. Och vi ser som tidigare nämnt till att rengöra grundligt innan ditt besök.

Baby-paket
Du kan hyra ett baby-paket som består av: Högstol, barnsäng, barnvagn (stark paraplyvagn med sufflett, där ryggstödet kan läggas helt ner), skötbädd och badkar. Vi ber dig vänligen att reservera baby-paketet i samband med din bokning. Du ska hämta baby-paketet i receptionen vid din ankomst, samt vi ber dig att returnera utrustningen till receptionen vid din avresa.

Betalningsvillkor
Vi ber er vänligen betala en deposition på 25 % av resans pris senast 10 dagar efter att ni har mottagit er bekräftelse från oss. Restbeloppet skall vara oss tillhanda senast 45 dagar före er ankomst. Om ni bokar så sent att det är mindre än 44 dagar till er ankomst, ber vi er att sätta in hela hyresbeloppet dagen efter att nu har mottagit bekräftelse från oss.

Buss till Hotel Abildgaard
Busshållplatsen ligger på endast 2 minuters gångavstånd från Hotel Abildgård. Bussarna tar dig runt hela ön – och du når färjan från alla rutter. Så det är verkligen enkelt för dig att komma till och från Hotel Abildgård med buss. Klicka här för att se turplanen för bussarna.

Cykeluthyrning
Du kan hyra cyklar i receptionen på Hotel Abildgård.

Elbilar
Det är tyvärr inte tillåtet att ladda elbilar genom att dra ut strömkablar från semesterlägenheten,  eftersom resortens elnät inte är dimensionerat för belastningen från elbilar. Om du har en elbil hänvisar vi dig i stället till att ladda den vid de offentliga laddstationerna i närheten.

Handikappanpassning
Tyvärr är inte Hotel Abildgård anpassat för dig som är rullstolsburen då exempelvis badrummen på hotellet inte är anpassade efter dina behov. Tar du dig fram med rullator går det däremot bättre då det är relativt enkelt att sig fram på hotellet på det sättet. Var dock uppmärksam på att infarten till receptionen, via kustvägen, är ganska brant. Önskar du ett mer tillgängligt boende rekommenderar vi istället Griffen Spahotel eller Hasle Semesterpark.

Hundar/Katter
Hundar och katter är välkomna på Hotel Abildgård. På grund av de extra städning som krävs kostar det dig 538 SEK att ta din hund/katt med. Priset gäller för hela uppehållet. Vi ber dig vänligen upplysa vid bokning om du önskar medbringa hund/katt. Läs eventuell mer här: Hund/Katt till Bornholm. Vi har varje år många gäster, som tar deras hund eller katt med till Bornholm. Det är lätt - du skall endast komma ihåg att de svenska tullmyndigheternas krav skall vara uppfyllda.

Inköp
Dagli’ Brugsen i Tejn är den närmaste livsmedelsbutiken och inom 1 km från Hotel Abildgård. I Allinge, cirka 3 km bort, hittar du både Netto och Superbrugsen.

Internet
Det är gratis trådlöst internet på Hotel Abildgård. Signalen kan variera beroende på antalet av samtidiga brukare. Om internet skall användas till arbete, rekommenderar vi att man medtager eget mobilt bredband. Dvs. att om nätet inte fungerar optimalt, utlöser det ingen ekonomisk kompensation

Köksutrustning
Med undantag för enkelrummen har alla rum ett bra och funktionellt minikök. Det finns även köksutrustning som kastruller, stekpannor, tallrikar, glas och bestick på rummet. Tänk dock på att diskning inte ingår i den dagliga rengöringen och något du själv ansvarar för.

Nyckelutlämning
Du får nyckeln till ditt rum i receptionen. Det är smidigt och enkelt och inget problem vare sig du kommer sent på kvällen eller när receptionen är stängd.

Parkering
Det är gratis parkering på Hotel Abildgaard. Semesterboendet ligger 5-100 meter från parkeringsplatsen.

Städning
Med undantag för söndagar städar vi ditt rum varje dag. Givetvis har vi också sett till att ditt rum är rent och fint till din ankomst, precis som att vi städar det efter att du åker. Tänk dock på att diskning inte ingår i städningen så kom ihåg att diska det du använt innan du checkar ut.

Restaurang
Hotel Abildgårds stora frukost- och kvällsbuffé ingår i priset. Precis som dryck till middagen (vin, öl, vatten, kaffe och te). Du har även tillgång till juice, kaffe och te under hela dagen. Läs mer om kvällsmenyerna under vardagar här.

Skadegaranti
En olycka händer lätt och vi kan alla råka skada oss under semestern. På Abildgård kan du köpa en skadegaranti för endast SEK 146,- per person som skyddar dig och de kostnader som kan uppstå om olyckan är framme. När du gör din bokning så meddelar du att du även önskar försäkringen så läggs den till till din beställning.

Swimmingpool
Som gäst på Hotel Abildgård kan du utan kostnad använda den fina poolen. Du kan tryggt använda poolen som är coronasäkrad genom sin rengöringsfunktion och sitt klorinnehåll. Poolen är öppen året runt med förbehållning för eventuella förändringar i restriktionerna från den danska folkhälsomyndigheten. Vi hoppas på din förståelse för om vi skulle vara tvungna att stänga poolen, det är i sådant fall för din egen säkerhet och på uppmaning av myndigheterna.

Täcken och sängkläder
Vi ser såklart till att det är bäddat till din ankomst. Du behöver således inte tänka på att ta med några som helst sängkläder, kuddar, täcken eller dylikt. Det finns även både en liten och en stor handduk att tillgå på rummet, men behöver du en badhanduk till stranden är det bäst om du tar med en själv.

Rökfritt hotel
Alla rum inomhusutrymmen på hotellet är rökfria.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 85 66 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Nyd nogle skønne feriedage på Hotel Abildgård

Nyd nogle skønne feriedage på Hotel Abildgård

Klicka för pris och lediga perioder

Bostadtyp

När vill du resa

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.