Restaurangen - Abildgård All-Inclusive

  • Inklusive frukost
  • Inklusive middag
  • Swimmingpool
  • Inklusive drycker
  • Nära havet
  • Lägenheter för 1-6 personer
kort Sandkås
Öl, vin och vatten ad libitum ingår i rumspriset

Öl, vin och vatten ad libitum ingår i rumspriset

Du hittar något för alla på buffén

Du hittar något för alla på buffén

Njut av den vackra havsutsikten från restaurangen

Njut av den vackra havsutsikten från restaurangen

Naturligtvis finns det också desserter vid buffén

Naturligtvis finns det också desserter vid buffén

Buffén varierar från dag till dag

Buffén varierar från dag till dag

Koppla av under dagen med en kopp kaffe eller ett glas juice från baren

Koppla av under dagen med en kopp kaffe eller ett glas juice från baren

Du är också välkommen att använda poolen om du är gäst i restaurangen

Du är också välkommen att använda poolen om du är gäst i restaurangen

Klicka för pris och lediga perioder

Bostadtyp

När vill du resa

Hotel Abildgård - Restaurangen

I ditt rumspris ingår Hotel Abildgårds generösa frukostbuffé och en stor och varierande middagsbuffé. Det ingår också fri tillgång till dryck under middagen – och det är såklart uppfriskande öl från Svaneke Bryghus som det bjuds på.

Coronasäkrad buffé

Alla olika bufféer på Hotel Abildgård är naturligtvis coronasäkrade. Det rengörs noggrannt och alla serveringsbestick byts ut löpande. Det är också säkerställt att det alltid går att hålla avstånd.

Frukostbuffé

Den stora frukostbuffén serveras varje morgon mellan 07:00 - 10:00.

Drycker under dagens gång

Det ingår inte lunch på Hotel Abildgård men under dagens gång du har fri tillgång till kaffe, te och juice.

Drycker är inkluderat under veckans alla dagar mellan 18:00 - 21:00
* Fatöl, vitvin, rödvin, läsk, mineralvatten samt kaffe och te
* Valfri dryck ingår utan begränsning, du kan dricka så många glas eller koppar du önskar

Måndag - Middagsmeny - Italiensk
* Soppa: Tomatsoppa med krutonger, ärtor och crème fraiche
* Förrätter: Wraps med fiskmousse, vit fisk på sallad garnerad med räkor, mozzarella och paprika, vitello tunnato (kalvkött med tonfisksås) samt lufttorkad skinka med melon och pesto
* Huvudrätter: Lasagne, pizza Margherita, pasta, stekt lammkotlett, marineret fläsk, småpotatis slungad med citron och persilja, varma grönsakeer, sås
* Salladsbar och tillbehör; Oliver, salladsost, tomatsallad med rödlök och olivolja samt en blanda-själv-sallad
* Desserter: Glassbuffé och pannacotta med bärkompott 

Tisdag - Middagsmeny - Sydamerikansk
* Soppa: Cajunsoppa av majs med chili och bacon
* Förrätter: Varmrökt lax med salsa samt dagens fiskrätt
* Huvudrätter: Amerikanska oxcuvetter med jalapenos-glasering, mild pepparsås, kycklingfajitas med tortilla, kycklingvingar, chilli con carne, ris, kokt potatis
* Salladsbar och tillbehör: Tomatsalsa, chimichurri, riven cheddar, guacamole, jalapenos, tortillachips med varm nachoostsås, majskolvar med vitlök samt en blanda-själv-sallad.
* Desserter: Glassbuffé och dansk drömkaka

Onsdag – Middagsmeny - Asiatisk
* Soppa: Tom-Kha-soppa
* Huvudrätter: Vårrullar med oxkött, kycklingspett satay med jordnötssås, krämig citronfisk på örtbädd, panerade räkor, butter chicken, fläsk i röd curry, oxkött i ostronsås med kål, svamp og böngroddar, krispig kyckling på sallad, mangolax, ugnsbakade grönsaker, kokt potatis, ris
* Salladsbar och tillbehör: Ananas, kokos, jordnötter, soja, sweet chili-sås, currydressing samt en blanda-själv-sallad
* Desserter: Glassbuffé och chokladkaka med kokos  

Torsdag - Middagsmeny – Kallt bord med varma rätter

* Soppa: Potatis- och purjolökssoppa med bacontopping
* Kalla rätter: Gammeldags marinerad sill, currysill, ägg och tomat, räksallad, fiskrätt med dressing och salladsbar. Dessutom rågbröd, vitt bröd, kex och smör.
* Varma rätter: Varm leverpastej, tarteletter med hönskött och sparris, fiskfilé, stekt kyckling med persilja, fläskfilé med mjuk lök, dansk fläskstek med rödkål och kokt potatis, sås
* Desserter: Glassbuffé, ostbord samt rulltårta med vispad grädde och frukt

Fredag - Middagsmeny - Tapas
* Soppa: Läcker fisksoppa med torsk, räkor och örter
* Kalla rätter: Tonfisksallad Nicoise med ägg, bönor, tomat och oliver, kycklingsallad, påläggsbord med lufttorkad skinka, paté och ostar.
* Varma rätter: Calamares, paella med räkor och kyckling, potatisomelett, köttbollar i tomatsås, kanariepotatis, sky samt porchetta
* Salladsbar och tillbehör: Tzatziki med gurka, oliver, vitlöksaioli, tomatsallad med rödlök och olivolja, sallad, dippsås, vegansk flatbread
* Desserter: Glassbuffé och fruktsallad med vaniljkräm

Lördag - Middagsmeny - Amerikansk
* Soppa: Soppa med räkor och curry
* Kalla rätter: Blue cheese-sallad, coleslaw och broccolisallad
* Varma rätter: BBQ-spareribs, gör-din-egen-burgare, pulled pork, kycklingvingar, vitlöksmarinerad fläskkarré, New Orleans-marinerat oxkött, bakta grönsaker, bearnaisesås, svampsås, gratinerad potatis, pommes frites
* Salladsbar och tillbehör: Isbergssallad, tomat, gurka, rödlök, rostad lök, ketchup, riven cheddarost, saltgurka, remouladsås, salladsmajonnäs, chilimajonnäs samt en blanda-själv-sallad
* Desserter: Glassbuffé och chokladkaka

Söndag - Kvällsmeny - Mormors favoriträtter
* Soppa: Sparrissoppa
* Förrätter: Ångkokt lax med räkor. Sill, rågbröd med smör. Räksallad.
* Huvudrätter: Kycklingbröst på örter med sås, potatis, frikadeller i curry med ris, stekt panerad flundrafilé, potatisrösti och frikassé.
* Salladsbar och tillbehör: Spetskålssallad med salladslök och äpple, blanda-själv-sallad och dressing.
* Desserter: Glassbuffé och chokladmousse.

Bor du inte på Hotel Abildgård?

Du är givetvis välkommen till vår restaurang även om du inte bor på Hotel Abildgård. För gäster som inte bor på hotellet gäller följande priser för middagsbuffé inklusive dryck:
* Vuxen: 399 DKK/person
* Barn 4-12 år: 199 DKK/person
* Barn 0-3 år: Gratis
* Du bokar bord genom att maila till restaurangchef Frederik Borup Stegmann på: mail@hotel-abildgaard.dk eller genom att ringa +45 56 48 09 55.

Frukostbuffé
Vill du som icke-övernattande gäst avnjuta vår frukostbuffé är detta också möjligt.
 Frukostbuffé inklusive dryck:
*Vuxen: 149 DKK/person
*Barn 4-12 år: 79 DKK/person
*Barn 0-3 år: Gratis
* Du bokar bord genom att maila till restaurangchef Frederik Borup Stegmann på: mail@hotel-abildgaard.dk eller genom att ringa +45 56 48 09 55.

Boka din semester på Hotel Abildgård redan idag

Boka din semester genom att ange ditt önskade ankomstdatum i beställningsformuläret eller genom att maila till info@semester-bornholm.se. Du är självklart också välkommen att ringa oss vilken dag som helst i veckan på +45 56 95 72 95 .

Buffén består av både varma och kalla rätter

Buffén består av både varma och kalla rätter

Ta en promenad hand i hand efter en god middag

Ta en promenad hand i hand efter en god middag

Kocken klipper stegen åt dig

Kocken klipper stegen åt dig

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.