
Öl, vin och vatten ad libitum ingår i rumspriset

Du hittar något för alla på buffén

Njut av den vackra havsutsikten från restaurangen

Naturligtvis finns det också desserter vid buffén

Buffén varierar från dag till dag

Koppla av under dagen med en kopp kaffe eller ett glas juice från baren

Du är också välkommen att använda poolen om du är gäst i restaurangen
Hotel Abildgård - Restaurangen
I ditt rumspris ingår Hotel Abildgårds generösa frukostbuffé och en stor och varierande middagsbuffé. Det ingår också fri tillgång till dryck under middagen – och det är såklart uppfriskande öl från Svaneke Bryghus som det bjuds på.
Coronasäkrad buffé
Alla olika bufféer på Hotel Abildgård är naturligtvis coronasäkrade. Det rengörs noggrannt och alla serveringsbestick byts ut löpande. Det är också säkerställt att det alltid går att hålla avstånd.
Frukostbuffé
Den stora frukostbuffén serveras varje morgon mellan 07:00 - 10:00.
Drycker under dagens gång
Det ingår inte lunch på Hotel Abildgård men under dagens gång du har fri tillgång till kaffe, te och juice.
Drycker är inkluderat under veckans alla dagar mellan 18:00 - 21:00
* Fatöl, vitvin, rödvin, läsk, mineralvatten samt kaffe och te
* Valfri dryck ingår utan begränsning, du kan dricka så många glas eller koppar du önskar
Måndag - Middagsmeny - Italiensk
* Soppa: Tomatsoppa med krutonger, ärtor och crème fraiche
* Förrätter: Wraps med fiskmousse, vit fisk på sallad garnerad med räkor, mozzarella och paprika, vitello tunnato (kalvkött med tonfisksås) samt lufttorkad skinka med melon och pesto
* Huvudrätter: Lasagne, pizza Margherita, pasta, stekt lammkotlett, marineret fläsk, småpotatis slungad med citron och persilja, varma grönsakeer, sås
* Salladsbar och tillbehör; Oliver, salladsost, tomatsallad med rödlök och olivolja samt en blanda-själv-sallad
* Desserter: Glassbuffé och pannacotta med bärkompott
Tisdag - Middagsmeny - Sydamerikansk
* Soppa: Cajunsoppa av majs med chili och bacon
* Förrätter: Varmrökt lax med salsa samt dagens fiskrätt
* Huvudrätter: Amerikanska oxcuvetter med jalapenos-glasering, mild pepparsås, kycklingfajitas med tortilla, kycklingvingar, chilli con carne, ris, kokt potatis
* Salladsbar och tillbehör: Tomatsalsa, chimichurri, riven cheddar, guacamole, jalapenos, tortillachips med varm nachoostsås, majskolvar med vitlök samt en blanda-själv-sallad.
* Desserter: Glassbuffé och dansk drömkaka
Onsdag – Middagsmeny - Asiatisk
* Soppa: Tom-Kha-soppa
* Huvudrätter: Vårrullar med oxkött, kycklingspett satay med jordnötssås, krämig citronfisk på örtbädd, panerade räkor, butter chicken, fläsk i röd curry, oxkött i ostronsås med kål, svamp og böngroddar, krispig kyckling på sallad, mangolax, ugnsbakade grönsaker, kokt potatis, ris
* Salladsbar och tillbehör: Ananas, kokos, jordnötter, soja, sweet chili-sås, currydressing samt en blanda-själv-sallad
* Desserter: Glassbuffé och chokladkaka med kokos
Torsdag - Middagsmeny – Kallt bord med varma rätter
* Soppa: Potatis- och purjolökssoppa med bacontopping
* Kalla rätter: Gammeldags marinerad sill, currysill, ägg och tomat, räksallad, fiskrätt med dressing och salladsbar. Dessutom rågbröd, vitt bröd, kex och smör.
* Varma rätter: Varm leverpastej, tarteletter med hönskött och sparris, fiskfilé, stekt kyckling med persilja, fläskfilé med mjuk lök, dansk fläskstek med rödkål och kokt potatis, sås
* Desserter: Glassbuffé, ostbord samt rulltårta med vispad grädde och frukt
Fredag - Middagsmeny - Tapas
* Soppa: Läcker fisksoppa med torsk, räkor och örter
* Kalla rätter: Tonfisksallad Nicoise med ägg, bönor, tomat och oliver, kycklingsallad, påläggsbord med lufttorkad skinka, paté och ostar.
* Varma rätter: Calamares, paella med räkor och kyckling, potatisomelett, köttbollar i tomatsås, kanariepotatis, sky samt porchetta
* Salladsbar och tillbehör: Tzatziki med gurka, oliver, vitlöksaioli, tomatsallad med rödlök och olivolja, sallad, dippsås, vegansk flatbread
* Desserter: Glassbuffé och fruktsallad med vaniljkräm
Lördag - Middagsmeny - Amerikansk
* Soppa: Soppa med räkor och curry
* Kalla rätter: Blue cheese-sallad, coleslaw och broccolisallad
* Varma rätter: BBQ-spareribs, gör-din-egen-burgare, pulled pork, kycklingvingar, vitlöksmarinerad fläskkarré, New Orleans-marinerat oxkött, bakta grönsaker, bearnaisesås, svampsås, gratinerad potatis, pommes frites
* Salladsbar och tillbehör: Isbergssallad, tomat, gurka, rödlök, rostad lök, ketchup, riven cheddarost, saltgurka, remouladsås, salladsmajonnäs, chilimajonnäs samt en blanda-själv-sallad
* Desserter: Glassbuffé och chokladkaka
Söndag - Kvällsmeny - Mormors favoriträtter
* Soppa: Sparrissoppa
* Förrätter: Ångkokt lax med räkor. Sill, rågbröd med smör. Räksallad.
* Huvudrätter: Kycklingbröst på örter med sås, potatis, frikadeller i curry med ris, stekt panerad flundrafilé, potatisrösti och frikassé.
* Salladsbar och tillbehör: Spetskålssallad med salladslök och äpple, blanda-själv-sallad och dressing.
* Desserter: Glassbuffé och chokladmousse.
Bor du inte på Hotel Abildgård?
Du är givetvis välkommen till vår restaurang även om du inte bor på Hotel Abildgård. För gäster som inte bor på hotellet gäller följande priser för middagsbuffé inklusive dryck:
* Vuxen: 399 DKK/person
* Barn 4-12 år: 199 DKK/person
* Barn 0-3 år: Gratis
* Du bokar bord genom att maila till restaurangchef Frederik Borup Stegmann på: mail@hotel-abildgaard.dk eller genom att ringa +45 56 48 09 55.
Frukostbuffé
Vill du som icke-övernattande gäst avnjuta vår frukostbuffé är detta också möjligt. Frukostbuffé inklusive dryck:
*Vuxen: 149 DKK/person
*Barn 4-12 år: 79 DKK/person
*Barn 0-3 år: Gratis
* Du bokar bord genom att maila till restaurangchef Frederik Borup Stegmann på: mail@hotel-abildgaard.dk eller genom att ringa +45 56 48 09 55.
Boka din semester på Hotel Abildgård redan idag
Boka din semester genom att ange ditt önskade ankomstdatum i beställningsformuläret eller genom att maila till info@semester-bornholm.se. Du är självklart också välkommen att ringa oss vilken dag som helst i veckan på +45 56 95 72 95 .