Praktisk info - Klintely

  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
  • Havsutsikt
  • Cykeluthyrning
  • Nära restauranger
  • Nära stranden
kort Sandkås

Klintely

Adress
Klintely
Klinteløkken 7-9
Sandkaas
3770 Allinge
Telefon - reception: 0045 5648 1034
Telefon - bokning: 0045 5695 7295

Allergianpassade lägenheter
Alla semesterhus är rökfria. Om du är allergisk mot pälsdjur, kan du välja en lägenhet, som är husdjursfri. Informera oss vänligen om detta i samband med bokning, så reserverar vi en allergianpassad lägenhet till dig.

Eventuell dunallergi är inte heller något problem, eftersom våra täcken och kuddar inte innehåller dun.

Ankomstdagar
Du kan anlända och avresa den veckodag som passar bäst - vi har alltså inga fasta ankomstdagar, och som utgångspunkt behöver du heller inte hyra ett bestämt antal dagar. Det ger dig optimal möjlighet att utforma semestern efter egna önskemål och även att välja de billigaste färjeavgångarna. De billigaste färjedagarna är som regel måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar. 

Ankomsttid
Du får tillträde till semesterlägenheten från kl. 15.00. Läs eventuellt mer under punkten "Nycklar", om du ankommer sent på kvällen.

Avresedagen
På avresedagen ber vi dig vänligen lämna semesterlägenheten kl. 10.00. 

Babyutrustningspaket
Du kan gratis låna babyutrustningspaket som består av: barnstol, barnsäng, paraplysulky (kraftig med sufflett och ryggstödet kan läggas ned), skötdyna och badkar. Utrustningen hämtas i receptionen. Var vänlig reservera babyutrustningspaketet i samband med bokningen.

Betalningsvillkor
Vi ber er vänligen betala en deposition på 25 % av resans pris senast 10 dagar efter att ni har mottagit er bekräftelse från oss. Restbeloppet skall vara oss tillhanda senast 45 dagar före er ankomst. Om ni bokar så sent att det är mindre än 44 dagar till er ankomst, ber vi er att sätta in hela hyresbeloppet dagen efter att nu har mottagit bekräftelse från oss.

Boka flera hus/lägenheter samtidigt
Om du vill boka flera hus/lägenheter samtidigt, gör du bara en vanlig bokning av via internet - men notera i kommentarfältet på bokningsformuläret, hur många hus/lägenheter som du önskar boka, så hanterar vi din bokning manuellt - och vi bemödar oss givetvis om att placera husen/lägenheterna så nära varandra som möjligt.

Buss på Bornholm
Om ni vill ta bussen till Klintely, finns en busshållplats 260 meter från Klintely. Se linjekarta inklusive priser och rabattmöjligheter på www.bat.dk.

Cykeluthyrning
Du kan hyra cyklar i receptionen. Kom ihåg att beställa dem senast dagen Innan i receptionen.

Handikappanpassning
Lägenheterna för 2-4 personer är handikappvänliga. De har t.ex. dörrar som är tillräckligt breda för rullstolar, och det finns inga trappsteg i lägenheten. Badrummet har tillräcklig plats till att vända med en rullstol. Var dock uppmärksam på att inte alla utomhusarealerna vid Klintely är asfalterade - där finns alltså en del grusstigar. Meddela oss vänligen om du medbringar rullstol - så gör vi vårt bästa för att hitta bästa möjliga lägenhet åt er. 

Hundar/Katter
Hundar och katter är välkomna i våra lägenheter för 2-4 personer. I övriga lägenheter-, rum- och semesterhustyper är det inte tillåtet att medbringa hund eller katt. På grund av de extra städning som krävs kostar det dig 347 SEK att ta din hund/katt med. Medbringar du 3 eller fler hundar/katter är priset 694 SEK. Priset gäller för hela uppehållet.

Vi ber dig vänligen upplysa vid bokning om du önskar medbringa hund/katt. Läs eventuell mer här: Hund/Katt till Bornholm

Vi har varje år många gäster, som tar deras hund eller katt med till Bornholm. Det är lätt - du skall endast komma ihåg att de svenska tullmyndigheternas krav skall vara uppfyllda.

Inköp
Klintely ligger mitt emellan orterna Tejn och Allinge, vilka båda har livsmedelsbutiker. Brugsen i Tejn ligger 2,3 km från Klintely. Netto och Superbrugsen ligger vid hamnen i Allinge centrum, 2,5 km från Klintely.

Internet
Det är gratis trådlöst internet i alla lägenheter i Klintely. Signalen kan variera beroende på antalet av samtidiga brukare. Om internet skall användas till arbete, rekommenderar vi att man medtager eget mobilt bredband. Dvs. att om nätet inte fungerar optimalt, utlöser det ingen ekonomisk kompensation.   

Köksutrustning
Semesterlägenheterna och semester har välutrustat kök. Du behöver därför inte medbringa köksservis eller liknande.

Nycklar
Nycklarna hämtas i receptionen på Klintely. Om du ankommer när receptionen är stängd, hänger det på dörren till receptionen en välkomsthälsning med ditt namn på. I detta kuvert ligger nyckeln samt information om vilket rum du skall bo i.

Parkering
Det är gratis parkering på Klintely. Semesterboendet ligger 5-100 meter från parkeringsplatsen.

Städning
Semester skall vara semester! Därför ansvarar vi för att städa ditt hus både före din ankomst och efter din avresa - på så sätt är du alltid säker på att det är ordentligt städat när du kommer och slipper besväret när du reser. Betalingen för städningen är inkluderat i priset. Du behöver alltså inte betala extra för städningen.

Allt du behöver göra vid avresan är att slänga evt. sopor samt diska efter dig.

På Klintely tänker städpersonalen på miljön. Alla städprodukter är således Svanenmärkta/miljövänliga.

Strykjärn
Du kan låna strykjärn och strykbräda i receptionen - och det är naturligvis gratis.

Telefonnummer
Alla frågor angående bokning: 0045 5695 7295 
Direkt till Klintely: 0045 5648 1034

Tvättmaskin och Torktumlare
Om du behöver tvätta, har du möjlighet att hyra vår tvättmaskin och torktumlare.

Täcken/sänglinne
Det finns täcken och kuddar i lägenheten. Sängkläder och handdukar är därför det enda du måste ta med själv. Alternativt kan du hyra ett linnepaket, bestående av lakan, kuddar och påslakan samt en stor och en liten handduk, för SEK 187,- per person. Kom ihåg att förbeställa om du vill hyra sängkläder/handdukar.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 72 95 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

info@teambornholm.dk

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.