Klintely sommarhus - Klintely

  • Havutsikt
  • Cykeluthyrning
  • Nära restauranger
  • Nära strand
  • Sommarhus
  • Semesterlägenheter
kort Sandkås

Klintely Sommarhus

Sommarhus för 6-8 personer - Planritning - Ej skalenlig

Sommarhus för 6-8 personer - Planritning - Ej skalenlig

Sommarhus för 6-8 personer

Sommarhusen är 78 m2 och disponerade som följer: Kök med diskmaskin. Köket är sammanhängande med vardagsrummet som erbjuder en havsglimt samt uppgång till sovloft (2 sovplatser). Det finns dessutom tv och braskamin i vardagsrummet. 2 sovrum med 1 dubbelsäng samt 1 sovrum med 2 enkelsängar. Badrum med duschkabin, toalett, golvvärme, torktumlare och tvättmaskin. Alla sommarhus har två terrasser, så att du kan njuta av solen nästan hela dagen. Det finns en grill på en av terrasserna. Sommarhusen är rökfria.

Klicka för pris och lediga perioder

Klintely: Sommarhus 6-8 personer med havsglimt
När vill du resa
Njut av en promenad hand i hand i det vackra landskapet

Njut av en promenad hand i hand i det vackra landskapet

Klintely – Trevliga sommarhus med havsglimt

Klintely – Trevliga sommarhus med havsglimt

Sommarhus för 6-8 personer – Vardagsrum med havsglimt

Sommarhus för 6-8 personer – Vardagsrum med havsglimt

Sommarhus för 6-8 personer – Kök

Sommarhus för 6-8 personer – Kök

Klintely ligger nära Sandkås strand

Klintely ligger nära Sandkås strand

Sommarhus för 6-8 personer – Sovrum

Sommarhus för 6-8 personer – Sovrum

Ankomstdagar

Under perioden 8 juni - 17 augusti är lördagar ankomst-/avresedag. Under andra perioder kan du som utgångspunkt fritt välja ankomstdag under veckan. Under vissa perioder kan det dock finnas begränsningar i val av ankomstdag på grund av andra bokningar på Klintely Sommerhuse. Du behöver som utgångspunkt inte heller hyra för hela veckor. Det ger dig möjlighet att anpassa din semester helt efter ditt val, likaså kan du välja att resa på de billigaste färjedagarna. De billigaste färjedagarna är vanligtvis måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.

Boka din semester

Boka din semester på Klintely nu - så kan du redan idag börja se fram emot härliga dagar på Bornholm. Ange ditt önskade ankomstdatum i bokningsformuläret överst på sidan – eller ring till oss på +45 56 95 85 66, så ger vi dig gärna bra tips inför härliga semesterdagar på Bornholm.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.