Lägenhet 3 - Munken Ferielejligheder - Svaneke

  • Svaneke
  • Vackra semesterlägenheter
  • Bra läge
  • Fin uteplats
kort Svaneke

Munken 3 - Semesterlägenhet för 4-6 personer

Munken-3 är en ljus och modern semesterlägenhet på 70 m2, som är belägen på bottenplan. Lägenheten, som är inredd för 4-6 personer, består av ett stort vardagsrum med TV och bäddsoffa (2 sovplatser) i öppen förbindelse med entré, matplats och kök. Köket är välutrustat och innehåller bland annat kaffebryggare, vattenkokare, keramisk kokplatta, kombiugn, kylskåp med frysbox och diskmaskin. Från entrén nås ett fint badrum med duschkabin, toalett och golvvärme. Dessutom finns en utgång till en trevlig gemensam träterrass med terrassmöbler. Lägenheten har 2 separata sovrum med dubbelsäng respektive våningssäng, samt en bäddsoffa i vardagsrummet med två sovplatser. Denna semesterlägenhet har dessutom ingång från huvudvägen där du smidigt kan parkera din bil utan kostnad.

Munken 3 - Kök-allrum

Munken 3 - Kök-allrum

Munken 3 - Terrass

Munken 3 - Terrass

Munken 3 - Sovrum med dubbelsäng

Munken 3 - Sovrum med dubbelsäng

Munken 3 - Badrum med duschkabin

Munken 3 - Badrum med duschkabin

Klicka för pris och lediga perioder

Svaneke - Munken: Lägenhet 3 för 4-6 personer
När vill du resa
Munken 3 - Rum med våningssäng

Munken 3 - Rum med våningssäng

Munken 3 -  Kök

Munken 3 - Kök

Munken 3 - Planritning - Ej skalenlig

Munken 3 - Planritning - Ej skalenlig

Munken 3 - Vardagsrum med bäddsoffa

Munken 3 - Vardagsrum med bäddsoffa

Munken 3 - Information

* Lägenhetsstorlek: 70 m2
* Läge: Bottenplan.
* Antal sovrum: 2 sovrum varav ett med dubbelsäng och ett med våningssäng. Dessutom finns en bäddsoffa i vardagsrummet med två sovplatser.
* Antal badrum: 1 badrum med dusch, toalett och golvvärme.
* Terrass: Ja, det finns tillgång till terrass/gård med trädgårdsmöbler.
* Vitvaror: Keramisk spishäll, kombiugn, diskmaskin samt kylskåp med frysfack.
* Strykbräda och strykjärn: Ja
* Tvättmöjligheter: Ja, som gäst på Munken har du gratis tillgång till en gemensam tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.
* Internet: Ja, Munken har gratis internet.
* Avstånd till havet: 300 meter.
* Avstånd till centrum i Svaneke: 100 meter.
* Husdjur: Det är inte möjligt att ta med husdjur till denna lägenhet.
* Rökning: Lägenheten är rökfri.
* Ankomstdag: Under perioden 3 juli - 14 augusti är lördag ankomst-/avresedag. Under övriga perioder kan du som utgångspunkt fritt välja ankomstdag under veckan. Under några perioder kan det av hänsyn till övriga bokningar på Munken dock finnas begränsningar gällande val av ankomstdag. Då behöver du som utgångspunkt inte heller hyra hela veckor. Det ger dig möjlighet att planera semestern helt utifrån dina egna önskemål, och chansen att resa på de dagar då färjebiljetterna är som billigast. Det är i regel måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.
* Ankomst- och avresetidpunkt: Du får tillgång till semesterlägenheten från klockan 16.00 på ankomstdagen. På avresedagen ber vi dig att lämna semesterlägenheten senast klockan 10.00, så att vi kan få den städad inför de nya gästernas ankomst.
* Städning samt vatten- och elförbrukning: Såväl städning vid ankomst och avresa samt vatten- och elförbrukning är inkluderad i hyrespriset. 

Vill du se de övriga lägenheterna på Munken?
Klicka här om du vill se de övriga lägenheterna på Munken.

Vill du veta mer om området kring Munken?
Klicka här om du vill läsa mer om området kring Munken.

Boka din semester nu
Du kan se priser genom att klicka på prislistan. Du kan också efterfråga priser inklusive färjeöverfart – samt se lediga perioder – genom att använda bokningsformuläret överst på sidan. Välj ”Lägenhet 3” i listan och ange din önskade ankomst- och avresedag. Du är också alltid mycket välkommen att ringa till oss alla veckans dagar: +45 56 95 85 66 – så kan du få bra tips inför en härlig semester.  

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.