Praktisk info - Munken Ferielejligheder - Svaneke

  • Svaneke
  • Vackra semesterlägenheter
  • Bra läge
  • Fin uteplats
kort Svaneke

Praktiske informationer om Munken

Adress
Munken
Møllebakken 6
3740 Svaneke

Telefon: +45 56 95 72 95
Mail: info@semester-bornholm.se

Ankomsttid
Du kan komma in i semesterlägenheten från kl. 15.00 på ankomstdagen. Läs eventuellt mer under punkten "Nyckelutlämning".

Avresetid
På avresedagen ber vi dig vänligast att lämna semesterlägenheten senast kl. 10.00, så att den hinner bli städad åt efterföljande gäster.

Ankomstdag
Som utgångspunkt kan du fritt välja ankomst- och avresedag, eftersom du inte behöver boka hela veckor. Du kan därmed också välja en minisemester på t.ex. 3-4 övernattningar. Det ger dig möjlighet att sätta ihop semestern helt utifrån dina egna önskemål, och välja att resa på dagarna då färjebiljetterna är billigast. Det är vanligen måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.

Babypaket
Du kan gratis låna ett babypaket bestående av: Barnstol, barnsäng, ihopfällbar vagn (stabil paraplyvagn med sufflett, med helt plant ryggläge), skötbädd och badkar. Vi ber dig vänligast reservera babypaketet i samband med din bokning.

Bestille flere lejligheder på én gang
Ønsker du at bestille flere lejligheder på én gang, skal du blot lave en almindelig bestilling af én lejlighed via internettet - og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange lejligheder som du ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af din bestilling.

Betalningsvillkor
Vi ber dig vänligast att betala in en deposition på 25 % av resans pris senast 10 dagar efter att du har mottagit vår bekräftelse på din beställning. Resterande belopp ska betalas in senast 45 dagar innan din ankomst. Om du gör din beställning mindre än 45 dagar innan din ankomst ber vi dig att betala dagen efter att du har mottagit vår bekräftelse på din beställning.  

Buss til Munken
Tidtabeller för bussarna samt översiktkarta över samtliga bussnät på Bornholm hittar du här: www.bat.dk

Disktrasor, toalettpapper med mera
Vid din ankomst finns en disktrasa, diskhandduk och toalettpapper för de första dagarna i ditt sommarhus. Om du har behov av mer behöver du själv se till att ta med/köpa detta. 

Frysmöjligheter
Alla lägenheter på Munken har ett kylskåp med en liten frys.

Grill
Alla semesterlägenheter på Munken ägs av enskilda privatpersoner, där vissa har grill till sitt fritidshus, medan andra ägare inte har velat grilla. Vi kan därför inte garantera att det finns grill vid din semesterlägenhet – men finns det ingen grill så är du alltid välkommen att ta med grill själv om du vill grilla. Tänk bara på att ta hänsyn till grannarna när du grillar. Tänk på att du måste rengöra grillen själv efter din användning.

Hunde
I några av lägenheterna på Munken är det tillåtet att ta med hundar. Om du vill ta med din 4-benta vän ber vi dig att meddela oss vid bokning av lägenheten. På grund av den extra städning som vi måste göra, kostar det 486 SEK att ta din hund med dig. Om du tar med 3 eller fler hundar är priset 704 SEK. Priset gäller för hela vistelsen. Det är lätt för dig att ta med din hund till Bornholm – även om du reser via Sverige. Kom bara ihåg att uppfylla de svenska tullmyndigheternas krav. Vanligtvis är reglerna för import av djur till Sverige restriktiva. Reglerna är dock väldigt lätta när man "bara" är på genomresa till Bornholm. Läs eventuellt mer här: Hund/katt til Bornholm.

Internet
Det finns en gratis trådlös internetuppkoppling på "Munken". 

Nyckelutlämning
När vi skickar dig bekräftelsen på din bokning informerar vi dig också om när du får nyckeln till din semesterlägenhet. Det fungerar smidigt, och det är inget problem om du kommer sent på kvällen.

Parkeringsplats
Det finns gratis parkering precis vid Munken.

Rengöring
På semestern ska man ta det lugnt! Därför ser vi till att rengöra din lägenhet vid ankomst och avresa, så att du alltid är säker på att lägenheten är ordentligt städad vid din ankomst, och du själv slipper att göra rent innan din avresa. När du beställer via oss är rengöringen alltid inkluderad i priset. Du ska därför inte betala extra för rengöringen. Vid din avresa ber vi dig därför endast att se till att möblerna står på plats, att disken är rengjord och att eventuellt avfall har lämnats i områdets miljöstation.

Täcken/sängkläder
Det finns täcken och huvudkuddar i lägenheten. Sängkläder och handdukar är därför det enda du själv behöver ta med. Alternativt kan du hyra ett paket bestående av lakan, örngott och påslakan samt en stor och en liten handduk för SEK 190,- per person. Kom gärna ihåg att förbeställa på +45 56 95 72 95, om du vill hyra sängkläder/handdukar. 

Tvättmaskin
Behöver du tvätta under din semestervistelse har du möjlighet att låna en tvättmaskin gratis i tvättstugan på Munken.

Boka din semester nu
Boka din semester på Munken genom att ange ditt önskade ankomstdatum i beställningsrutan högst upp på sidan – eller ring till oss nu på +45 56 95 72 95, så ger vi dig bra tips inför härliga semesterdagar på Bornholm.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.