Praktisk info - Munken Ferielejligheder - Svaneke

  • Svaneke
  • Vackra semesterlägenheter
  • Bra läge
  • Fin uteplats
kort Svaneke

Praktiske informationer om Munken

Adress
Munken
Munken 2/Storegade 12 (Munken Ferielejligheder ligger på hörnet av gatorna "Munken" och "Storegade". Därför har semesterlägenheterna två adresser)
3740 Svaneke

Telefon: +45 56 95 85 66
Mail: info@semester-bornholm.se

Ankomsttid
Du kan komma in i semesterlägenheten från kl. 16.00 på ankomstdagen. Läs eventuellt mer under punkten "Nyckelutlämning".

Avresetid
På avresedagen ber vi dig vänligast att lämna semesterlägenheten senast kl. 10.00, så att den hinner bli städad åt efterföljande gäster.

Ankomstdag
Som utgångspunkt kan du fritt välja ankomst- och avresedag, eftersom du inte behöver boka hela veckor. Du kan därmed också välja en minisemester på t.ex. 3-4 övernattningar. Det ger dig möjlighet att sätta ihop semestern helt utifrån dina egna önskemål, och välja att resa på dagarna då färjebiljetterna är billigast. Det är vanligen måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.

Baby-paket
Du kan hyra ett baby-paket som består av: Högstol, barnsäng, barnvagn (stark paraplyvagn med sufflett, där ryggstödet kan läggas helt ner), skötbädd och badkar. Vi ber dig vänligen att reservera baby-paketet i samband med din bokning.

Boka flera lägenheter samtidigt
Om du vill boka flera lägenheter samtidigt, gör du bara en vanlig bokning av en lägenhet via Internet - men notera i kommentarfältet på bokningsformuläret hur många lägenheter du vill boka. Sedan gör vi en manuell hantering av din bokning - och vi bemödar oss givetvis med att se till att lägenheterna ligger så nära varandra som möjligt

Betalningsvillkor
Vi ber dig vänligast att betala in en deposition på 25 % av resans pris senast 10 dagar efter att du har mottagit vår bekräftelse på din beställning. Resterande belopp ska betalas in senast 45 dagar innan din ankomst. Om du gör din beställning mindre än 45 dagar innan din ankomst ber vi dig att betala dagen efter att du har mottagit vår bekräftelse på din beställning.  

Buss till Munken
Tidtabeller för bussarna samt översiktkarta över samtliga bussnät på Bornholm hittar du här: www.bat.dk

Disktrasor, toalettpapper med mera
Vid din ankomst finns en disktrasa, diskhandduk och toalettpapper för de första dagarna i ditt sommarhus. Om du har behov av mer behöver du själv se till att ta med/köpa detta. 

Elbilar
Det är tyvärr inte tillåtet att ladda elbilar genom att dra ut strömkablar från semesterlägenheten, eftersom resortens elnät inte är dimensionerat för belastningen från elbilar. Om du har en elbil hänvisar vi dig i stället till att ladda den vid de offentliga laddstationerna i närheten.

Frysmöjligheter
Alla lägenheter på Munken har ett kylskåp med en liten frys.

Grill
Alla semesterlägenheter på Munken ägs av enskilda privatpersoner, där vissa har grill till sitt fritidshus, medan andra ägare inte har velat grilla. Vi kan därför inte garantera att det finns grill vid din semesterlägenhet – men finns det ingen grill så är du alltid välkommen att ta med grill själv om du vill grilla. Tänk bara på att ta hänsyn till grannarna när du grillar. Tänk på att du måste rengöra grillen själv efter din användning.

Hunde
Det är tyvärr inte möjligt att ta med hund eller annat husdjur til Casa Blanca. Reser du med hund eller annat husdjur kan du kika på denna sida för att få inspiration till var du kan bo i stället.

Internet
Det finns en gratis trådlös internetuppkoppling på "Munken". 

Nyckelutlämning
När vi skickar dig bekräftelsen på din bokning informerar vi dig också om när du får nyckeln till din semesterlägenhet. Det fungerar smidigt, och det är inget problem om du kommer sent på kvällen.

Parkeringsplats
Det finns gratis parkering precis vid Munken.

Rengöring
På semestern ska man ta det lugnt! Därför ser vi till att rengöra din lägenhet vid ankomst och avresa, så att du alltid är säker på att lägenheten är ordentligt städad vid din ankomst, och du själv slipper att göra rent innan din avresa. När du beställer via oss är rengöringen alltid inkluderad i priset. Du ska därför inte betala extra för rengöringen. Vid din avresa ber vi dig därför endast att se till att möblerna står på plats, att disken är rengjord och att eventuellt avfall har lämnats i områdets miljöstation.

Täcken/sängkläder
Det finns täcken och huvudkuddar i lägenheten. Sängkläder och handdukar är därför det enda du själv behöver ta med. Alternativt kan du hyra ett paket bestående av lakan, örngott och påslakan samt en stor och en liten handduk för SEK 258:- per person. Kom gärna ihåg att förbeställa på +45 56 95 85 66, om du vill hyra sängkläder/handdukar. 

Tvättmaskin
Behöver du tvätta under din semestervistelse har du möjlighet att låna en tvättmaskin gratis i tvättstugan på Munken.

Boka din semester nu
Boka din semester på Munken genom att ange ditt önskade ankomstdatum i beställningsrutan högst upp på sidan – eller ring till oss nu på +45 56 95 85 66, så ger vi dig bra tips inför härliga semesterdagar på Bornholm.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.