Lägenhet 1 - Munken Ferielejligheder - Svaneke

  • Svaneke
  • Vackra semesterlägenheter
  • Bra läge
  • Fin uteplats
kort Svaneke

Munken 1 – Semesterlägenhet för 4 personer

Trevlig och modern semesterlägenhet på 50 m2 med två våningar. Första våningen har ett kombinerat kök och vardagsrum med soffa och två fåtöljer samt TV. Från vardagsrummet finns tillgång till badrum med dusch, toalett och golvvärme. Dessutom kan du även nå en egen terrass med trädgårdsmöbler. Köket, som ligger som en förlängning av vardagsrummet, är välutrustat och innehåller bland annat kaffebryggare, vattenkokare, diskmaskin, keramisk spishäll, kombiugn och kylskåp med frysfack. Det finns matbord och stolar till 4 personer. Från vardagsrummet är det en trappa upp till andra våningen, där det finns en hall med högskåp samt ingång till två separata sovrum med två enkelsängar vardera. Tänk på att: Lägenhet 1 och 2 är identiska grannlägenheter. Ingen av dem passar dig som har svårt att gå eller som är rullstolsburen.

Munken 1 - Entréhall

Munken 1 - Entréhall

Munken 1 - Vardagsrum

Munken 1 - Vardagsrum

Munken 1 - Terrass

Munken 1 - Terrass

Munken 1 - Ett av de två sovrummen

Munken 1 - Ett av de två sovrummen

Klicka för pris och lediga perioder

Svaneke - Munken: Lägenhet 1 för 4 personer
När vill du resa
Munken 1 - Ett av de två sovrummen

Munken 1 - Ett av de två sovrummen

Munken 1 - Kök

Munken 1 - Kök

Munken 1 - Planritning - Ej skalenlig

Munken 1 - Planritning - Ej skalenlig

Munken 1 - Badrum

Munken 1 - Badrum

Munken 1 - Information

* Lägenhetsstorlek: 50 m2
* Våningsplan: Entré i bottenplan med sovrum belägna på andra våningen
* Antal sovrum: 2 sovrum med 2 sovplatser (enkelsängar)
* Antal badrum: 1 badrum med duschkabin, toalett och golvvärme
* Terrass: Ja, det finns tillgång till egen terrass med trädgårdsmöbler
* Köksutrustning: Keramisk spishäll, kombiugn, diskmaskin samt kylskåp med frysfack  
* Strykbräda och strykjärn:
* Tvättmöjligheter: Ja, som gäst på Munken har du gratis tillgång till gemensam tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare  
* Internet: Ja, Munken har gratis internet
* Avstånd till havet: 300 meter
* Avstånd till centrum i Svaneke: 100 meter
* Husdjur: Det är inte möjligt att ta med husdjur till denna lägenhet
* Rökning: Lägenheten är rökfri
* Ankomstdag: Under perioden 3 juli till 14 augusti är lördag ankomst-/avresedag. Under övriga perioder kan du som utgångspunkt fritt välja ankomstdag under veckan. Vissa perioder kan det av hänsyn till övriga bokningar på Munken dock vara begränsningar när det gäller val av ankomstdag. Du behöver inte heller hyra hela veckor. Det ger dig möjlighet att sätta ihop semestern helt utifrån dina egna önskemål, och du kan välja att resa på dagarna då färjebiljetterna är billigast. Det är vanligen måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.
* Ankomst- och avresetidpunkt: Du får tillträde till semesterlägenheten från klockan 16.00 på ankomstdagen. På avresedagen ber vi dig att lämna semesterlägenheten senast klockan 10.00, så att vi kan städa den åt kommande gäster.
* Rengöring samt vatten- och elförbrukning: Såväl rengöring vid ankomst och avresa som vatten- och elförbrukning är inkluderat i priset.  

Vill du se de övriga lägenheterna på Munken?
Klicka här om du vill se de övriga lägenheterna på Munken.

Vill du veta mer om området kring Munken?
Klicka här om du vill läsa mer om området kring Munken.

Boka din semester nu
Du kan se priser genom att klicka på prislistan. Du kan också efterfråga priser inklusive färjeöverfart – samt se lediga perioder – genom att använda bokningsformuläret överst på sidan. Välj ”Lägenhet 1” i listan och ange din önskade ankomst- och avresedag. Du är också alltid mycket välkommen att ringa till oss alla veckans dagar: +45 56 95 85 66 – så kan du få bra tips inför en härlig semester.  

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.